Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Model Emily Ratajkowski erkeklere seslendi
2014 ve 2015 senesinde Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski, defalarca aldatılmanın ardından boşanma kararı almıştı.

Ayrılığın ardından adı Harry Styles, Pete Davidson ve Brad Pitt gibi pek çok ünlü isimle anılan ünlü model, "Bir daha evlenebileceğimi sanmıyorum. İyileşme sürecinin bu dönemi geçtiği için minnettarım" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Emily Ratajkowski, bu kez kendisiyle akşam yemeğine çıkmak isteyen herkesle vakit geçirmeye hazır olduğunu belirtti.

Sebastian Bear-McClard'ın ihanetine uğrayan Emily Ratajkowski, paylaşımında tekrar tekrar "Haydi, yapalım" diyen bir seslendirmeyi kullandı. Emra açıklamasında "Yeni bekar olan ben, beni akşam yemeğine götürmek isteyen herkesle çıkmaya karar veriyor" dedi.

Ünlü model Emily Ratajkowski, 30 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Emily Ratajkowski, bu defa yeşil dantelli bir elbiseyle dikkatleri üzerine çekti.

Model ve oyuncu Emily Ratajkowski ile yapımcı Sebastian Bear-McClard, 23 Şubat 2018 tarihinde sade bir törenle dünyaevine girmişti. Ancak oğulları Sylvester Apollo Bear'ı 2021 yılının Mart ayında kucağına alan çiftin mutluluğu ne yazık ki beklendiği kadar uzun sürmemişti.

Defalarca aldatıldığını öğrenen Ratajkowski, Bear-Mcclard'dan boşanma kararı almıştı. Bu karardan kısa süre sonra birlikte yaşadıkları dairen taşınan ünlü isim, bekar hayatına başlamıştı.

SIK SIK FARKLI İSİMLERLE GÖRÜNTÜLENDİ
Ancak Emily, çok geçmeden Kim Kardashian'ın eski sevgilisi Pete Davidson, DJ Orazio Rispo, Jack Greer ve Eric André gibi yakışıklı isimlerle peş peşe, samimi hallerde objektiflere takılmıştı.

YEŞİL DANTELLİ ELBİSESİ DİKKAT ÇEKTİ
Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Emily Ratajkowski, yeşil dantelli bir elbise giydi. Model, ayakkabı tercinde ise seçimini siyahtan yana yaptı.

Çantasında da siyah renkten vazgeçmeyen yıldız, tamamen transparan elbisesiyle yine sınırları zorladı.

80 BİNE YAKIN BEĞENİ!
Emrata'nın paylaşımına kısa sürede 800 bine yakın beğeni geldi. Güzel modele, ''Gezegendeki en seksi kadın'' gibi yorumlar yapıldı. Ancak bazı takipçileri Emrata'nın cesur stilini topa tuttu.

"SÜREKLİ ÇIPLAK DOLAŞMAK TEK KABİLİYETİN Mİ?"
Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı, sürekli cinsel obje olarak görülmekten rahatsız olan Emrata'nın böyle tercihler yapmasını samimi bulmadı.

Bir takipçisi dünyaca ünlü yıldıza, ''Sürekli çıplak dolaşmak tek kabiliyetin mi?'' yorumunu bile yaptı.

Sebastian Bear-McClar ile olan evliliğini geçtiğimiz yıl bitiren Emily Ratajkowski, boşanma hakkında söyledikleri ile günlerce magazin gündeminde konuşulmuştu.

Dünyaca ünlü model ve oyuncu Emily Ratajkowski, Hollywood'da yaşanan ayrılık ve boşanma kararları ile ilgili yorumda bulundu.

Emily Ratajkowski, Joe Jonas ve Sophie Turner ayrılığına ince bir gönderme yaparak kadınların 30 yaşından önce boşanmasının 'şık' olduğunu söyledi.

32 yaşındaki model, kadın hayranlarıyla sosyal medya hesabı üzerinden dertleşerek yeni boşanmış genç kadın hayranlarına "Tebrikler" mesajı verdi.