Dilan Polat eşi Engin Polat ile tanışma hikayesini anlattı! “Ben 15 yaşındaydım”
Lüks hayatı ve paylaşımlarıyla sürekli gündeme gelen ve hakkında "görgüsüz" yorumu yapılan Dilan Polat canlı yayına konuk oldu. Polat canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulunurken eşi Engin Polat ile tanışma hikayesini de anlattı.

Sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat TV8'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Hayatına dair bilinmeyenleri anlatan Polat eşiyle tanıştığında 15 yaşında olduğunu söyleyerek o anları hayatımın mucizesi diye tanımladı.

Dilan Polat, babasının beynin tümör olduğunu ve zaman zaman sinir krizi geçirdiğini söyledi. Kriz geçirdiği esnada annesini babasının öldürdüğünü anlatan Dilan Polat, 2. Sayfa programında içini döktü.

Ailesinde yaşadığı travmatik olayların ardından kendisini teyzesinin büyüttüğünü söyleyen Dilan Polat, okul hayatında çok zorlandığını söyledi.

İlk olarak hep kolejlere gittiğini ifade eden Polat, okullardan atılmasının ardından teyzesinin onu devlet okuluna yazdırdığını söyledi. Eşi Engin ile orada tanıştığını söyleyen fenomen, şu şekilde konuştu:

"Merdivenlerden iniyordu, onu görünce 'Ben burayı istiyorum' dedim. Kontenjan vardı oraya kayıt oldum. Engin ile öyle tanıştım. Ben 15 yaşındaydım. Hayatımın aşkı, mucizesi yani...

Öyle tanıştık Engin'le... Engin'i gördükten sonra okul hevesim geldi. Engin, annem, babam, kocam, çocuklarımın babası, evimin direği her şeyim..."

Lüks yaşamıyla sosyal medyada sıkça gündem olan Dilan Polat hayatının film olacağını açıkladı. Ünlü fenomen filmin senaryosunun da bittiğini dile getirdi.

Polat "Çok büyük bir başarı hikayesi. Hayatımda filmi de olacak yakında. Senaryo bitti. Teaser’ı çekilecek. Benim hayatım film." dedi.

Henüz çocuk yaştayken babasının, annesini öldürdüğü ifade edilen Polat, "Aklım gitmedi ya annemi kaybettiğim zamanlarda. O bile benim için velinimet." diye konuştu.

Doğum fotoğrafçılığıyla kariyerine başlayan ve ardından güzellik sektörüne geçiş yapan Dilan Polat, sık sık iş insanı eşi Engin Polat'ın kendisine aldığı lüks hediyelerle gündemden düşmüyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Dilan Polat "Bir günde 759 bin TL harcadım" diyerek şaşırtan bir itirafta bulundu.

Genç yaşta annesini kaybettiği için bir süre teyzeleri tarafından büyütülen Dilan Polat, iş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başladı ve birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yaptı. Daha sonra ise ablası ile birlikte güzellik merkezi açtı ve yakaladığı başarı ardından şube sayısını çoğalttı. Genç yaşta bir evlilik yapan Dilan Polat'ın iki çocuğu var.

BABASI ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ
İş adamı olan babasını beyin tümörü nedeniyle kaybeden Dilan Polat, yıllar sonra hayatıyla ilgili bir gerçeği itiraf etmiş, annesinin babası tarafından öldürüldüğünü açıklamıştı.

Polat, babasının yıllarca beyin tümörü nedeniyle tedavi gördüğünü, hastalığı nedeniyle meydana gelen krizlerden birinde annesini öldürdüğünü söylemişti. O anları anlatırken gözyaşlarına boğulan Polat, annesinin vücudundan yedi tane kurşun çıktığını dile getirmişti.

İTİRAFI DİKKAT ÇEKTİ
Sosyal medya hesabında 4.8 milyon takipçisi olan iş insanı Dilan Polat, son olarak Taha Duymaz’ın enkaz altında kaldığı süreçte yaptıklarıyla adından söz ettirmişti.

Bir evini depremzedelere açan fenomen ve iş insanı Ümrantolk Show'a katıldı.

"SADAKASINI VERİYORUM"
Dilan Polat, "Bir günde 759 bin TL harcadım" deyince herkesi şaşırttı. Polat şöyle devam etti:Ama çalışıyorsun alıyorsun alıp alıp ihtiyaç sahiplerini de görmezden geliyorsan güzel bir kazanç değil.

Ünlü isim kendisini "Çok çalışıyorum. Aldığım şekilde sadakasını veriyorum. 'Ah keşke benim olsa' diyene hemen gönderiyorum" şeklinde ifade etti.