Demet Akalın'dan Sibil Çetinkaya'ya olay yaratacak sözler! 'Yüzü puf böreği gibi şiş'
Önceki gün sosyal medya, Sibil Çetinkaya'nın reklamını yaptığı bir ürünü kullanıyor gibi gösterip kullanmamasının iddia edilmesiyle çalkalandı. Ünlü fenomen eleştiri yağmuruna tutuldu. Demet Akalın da olaya dahil oldu ve Sibil Çetinkaya'ya sert sözler sarf etti.

Sosyal medyada sık sık yaptığı çıkışlarla gündeme gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın, yine dikkat çeken bir yorumuyla adından söz ettirdi.

X platformunda bir kullanıcının, fenomen Sibil Çetinkaya hakkında yaptığı eleştiriye dahil olan Akalın, sert ifadeler kullandı.

'ZATEN NİYE KULLANAYIM?'
Çetinkaya’nın tanıttığı ürünleri aslında kullanmadığını öne süren paylaşımın altına yorum yapan Akalın, "Zaten niye kullanayım, kızın yüzü puf böreği gibi şiş" diyerek tepki çekti.

Ünlü şarkıcının bu çıkışı sosyal medyada tartışma yarattı.

Öte yandan bir yılı aşkın süredir birlikte olan Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız’ın evlilik yolunda ilerlediği düşünülürken, çift hakkında beklenmedik bir haber ortaya çıktı.

AYRILIK İDDİALARINI KUVVETLENDİREN HAMLELER!
Şükrü Özyıldız’ın yanından bir an olsun ayrılmayan Sibil Çetinkaya’nın son dönemdeki paylaşımları ve çiftin birbirlerinin gönderilerine ne beğeni ne de yorum yapması, ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Yaşananların ardından takipçiler, “Acaba evlilik konusu mu kriz çıkardı?” sorusunu gündeme getirdi.

Ortaya atılan iddialara göre, Sibil Çetinkaya'nın evlilik istemesi ancak Şükrü Özyıldız'ın bu konuda kararsız davranması, ayrılığa neden oldu.