Çağla Şıkel'den evlilik açıklaması! Kamera karşısına el ele çıkıp cevapladılar
Özel hayatıyla ilgili kurallarını Nail Gönenli için bozan manken Çağla Şıkel, ünlü avukat ile beraberliğini gözler önünde yaşamaktan çekinmiyor. Aşkları tam gaz devam eden çift, önceki gün el ele çıktıkları bir etkinlik çıkışında 'evlilik' sorularına sitem etti.

2008-2015 yılalrı arasında evli kaldığı, çocukları Uzay ve Kuzey'in babası Emre Altuğ ile boşanmasının ardından hayatına kimseyi almayan Çağla Şıkel, aşk orucunu Avukat Nail Gönenli ile bozmuştu.

İlk kez geçtiğimiz ocak ayında Kuruçeşme’de bir eğlence mekanında görüntülenen ikili, daha sonra el ele kameraların karşısına geçerek, sürpriz birlikteliklerini ilan etmişti.

AYRILIK KARARI!
Evlilik haberi beklenen ikiliden bayram sonrası kötü haber gelmişti. Yaklaşık altı aydır mutluluk pozları veren Şıkel ve Gönenli'nin dostça ayrıldıkları öğrenilmişti.

Geçtiğimiz akşam Etiler'deki bir eğlence mekanından çıkarken objektiflere yansıyan Çağla Şıkel, sevgilisi avukat Nail Gönenli ile keyifli bir akşam geçirdi.

Mekandan çıkarken görüntülenen ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel ile Nail Gönenli, muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmayı tercih etti.

Ünlü çift, sorular karşısında gülümsemekle yetindi. Onların ardından mekândan ayrılan Çağla Şıkel'in yakın arkadaşı Edis de sorulara yanıt vermedi.

Onların ardından mekândan ayrılan Çağla Şıkel'in yakın arkadaşı Edis de sorulara yanıt vermedi.

AYRILIK KARARI!
Evlilik haberi beklenen ikiliden bayram sonrası kötü haber gelmişti. Yaklaşık altı aydır mutluluk pozları veren Şıkel ve Gönenli'nin dostça ayrıldıkları öğrenilmişti.

"SÖYLENECEKLER YAZILDI"
Ünlü çift, 'aşk yeniden' dediklerini sosyal medya paylaşımı ile duyurdu. İzmir Çeşme'de yeniden bir araya gelen ikiliden Nail Gönenli'nin Instagram hesabından yayınladığı poz dikkat çekti.

KAMERALARIN KARŞISINA EL ELE ÇIKTILAR
Ünlü çift, son olarak önceki akşam Küçükçiftlik Park'ta gerçekleşen etkinliğe katıldı. Ayaküstü magazin muhabirleriyle konuşan ikili, objektifler karşısına el ele çıktı. Şıkel ve Gönenli, konser çıkışı koşar adımlarla yürüdü.

"BU SORULARA CEVAP YOK"
Basın mensuplarına "Her şey yolunda. Evlilik sorusu sormayın, bu sorulara cevap yok!" açıklamasını yapan ünlü çift, el ele yürümeye devam etti.

Öte yandan Şıkel, geçtiğimiz haftalarda büyük oğlu Kuzey'e ayakkabı almak için mağazaları dolaşmıştı. Ardından bir ayakkabının fiyatını görünce etikete bakakalan Çağla Şıkel, "Fiyatı 200 bin TL."

"Bu fiyatı bir ayakkabı için vermem. Fotoğrafını çekerek ABD'deki bir arkadaşıma gönderdim. Eğer orada uygun fiyata bulursam alırım" demişti.

Şıkel, muhabirlerin bu konuyu hatırlatması üzerine açıklamalarda bulunmuştu. "O işin defterini kapattık" diyen Çağla Şıkel, "Hatta oğluma makul, güzel bir ayakkabı aldım."

"Konuyla ilgili yapılan yorumlar beni çok güldürdü. Ayakkabı için kredi başvurusunda bulunduğum bile yazıldı. Beni çok güldürdüler vallahi" şeklinde konuşmuştu.