'Ali Koç aradı, Uğurcan Çakır'ı istedi' deyip tek cümlede transfer defterini kapattı
FENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kaleci transferi için Trabzonspor'un kapısını çaldı. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Ali Koç ile görüşmesinin detaylarını açıkladı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Uğurcan Çakır için aradığını ifade etti.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Beyaz TV'ye dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Ertuğrul Doğan'ın açıklamaları;

"Herkesin kendi maçına bakmasında fayda var. Trabzonspor her maça kazanmak için çıkar. Galatasaray maçına da bunun için çıkacak, sonucunu göreceğiz."

"Uğurcan Çakır, Trabzonspor'un kaptanı ve büyük Trabzonsporlu. Hiçbir İstanbul takımına gitmez.

Bizim başkanlığımız dönemimde de böyle bir şey olmaz. Bundan diğer kulüp başkanlar da rahatsız. Ali Bey de aradı 'Aklından geçmez ama bizim böyle bir şeyimiz yok' dedi."

"Bizim kaptanımız, biz kimsenin oyuncusu için yorum yapmıyoruz. Herkes dikkatli olmalı. Uğurcan'ın Avrupa hayali var, ciddi bir teklif gelirse önünü açacağız. Bu konuda sözümüz var, onun dışında bir şey olamaz."