Gazete Vatan Logo

Bitcoin neden düşüyor, Bitcoin’deki düşüşün sebebi nedir? Bitcoin'de sert düşüş, son 24 saate kayıp yüzde 6,94.

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin'de düşüş devam ediyor. Bitcoin 55 bin dolar seviyesine kadar çekildi. Öte yandan Etherum fiyatı %8 düşüşle 2,891 dolara kadar gerilemenin ardından şu sıralarda 2926,70 dolar seviyesinde. Son 24 saate kayıp yüzde 6,94. Peki, Bitcoin neden düşüyor, Bitcoin’deki düşüşün sebebi nedir?

Bitcoin neden düşüyor, Bitcoin’deki düşüşün sebebi nedir? Bitcoin'de sert düşüş, son 24 saate kayıp yüzde 6,94.

Bitcoin neden düşüyor, Bitcoin’deki düşüşün sebebi nedir? Bitcoin'deki sert düşüş sürüyor. Son bir yılın en kötü haftalık performansına doğru ilerleyen Bitcoin fiyatı son 24 satte 55.023,44 dolar seviyesine kadar indi. Şu sıralarda da yüzde 5,17 kayıpla 55.309 dolar seviyesine geriledi.

Bitcoin neden düşüyor, Bitcoin’deki düşüşün sebebi nedir?

Foreks'te yer alan habere göre, piyasa katılımcıları, Donald Trump'a karşı ilk tartışmadaki kötü performansının ardından, yatırımcıların Biden'ın Demokratların başkan adayı olarak daha az kripto yanlısı biriyle değiştirilmesi olasılığından da endişe duyduklarını söyledi.

Ayrıca analistler, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin fiyatlarındaki düşüşün, Mt. Gox borsasının 2014'te çalınan varlıkları sahiplerine dağıtmasına yönelik sürecin başlaması nedeniyle yaşandığını belirtiyor.

Diğer bir yandan bugün açıklanacak ABD istihdam verilerinin de kripto para piyasalarında oynaklığı artırabileceği ifade ediliyor.