Gazete Vatan Logo

Bitcoin boğa sezonu ne zaman 2024? Boğa sezonu başladı mı, kripto boğa sezonu ne zaman başlayacak? (Bitcoin boğa sezonları)

Mart 2024'ten bu yana, en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), 55.000 ile 70.000 dolar arasında işlem görüyor. Bu fiyat aralığında konsolide olan Bitcoin, bir boğa bayrağı formasyonu oluşturdu. Boğa bayrağı formasyonları, genellikle güçlü bir yükseliş trendinin ardından ortaya çıkar ve bu trendin devam edeceğine işaret eder. Peki, Bitcoin boğa sezonu ne zaman 2024? Boğa sezonu başladı mı, kripto boğa sezonu ne zaman başlayacak?

Bitcoin boğa sezonu ne zaman 2024? Boğa sezonu başladı mı, kripto boğa sezonu ne zaman başlayacak? (Bitcoin boğa sezonları)

Büyük bir satış dalgasının ardından, Bitcoin yeniden 55.000 dolar seviyesindeki kritik desteğin üzerine çıktı. Bu seviye, Bitcoin'in önceki yükseliş trendinde de önemli bir rol oynamıştı ve bu seviyenin korunması, piyasada hala güçlü bir alıcı ilgisi olduğunu gösteriyor.

Bitcoin boğa sezonu ne zaman 2024?

Bitfinex analistleri, Bitcoin için yıl sonu fiyat tahminini açıkladı. Rapora göre, analistler mevcut piyasa döngüsünde Bitcoin’in 120.000 dolara ulaşabileceğini öngörüyor. Diğer daha iyimser tahminlere de değinen uzmanlar, bu seviyeleri abartılı bulduklarını belirtti.

Analistler ayrıca, Bitcoin dışındaki kripto varlıklara da ilgi olduğunu ve yakında Ethereum ETF’lerinin yanı sıra diğer altcoin’lerde de işlem hareketliliğinin artabileceğini düşünüyor. BTC için öngörülen fiyat seviyesinin ise makul olduğu değerlendiriliyor.