Gazete Vatan Logo

Armada Gıda halka arz ne zaman? Armada Gıda katılım endeksine uygun mu, eşit mi oransal mı, hangi bankalarda var, kaç lot verir?

1993 yılında kurulan Armada Gıda halka arz ediliyor. Planlanan halka arzda toplam 68 milyon 745 adet pay satışı öngörülüyor; bunun 7 milyon adedi sermaye artırımı, 11 milyon adedi ise ortak satış yöntemi ile gerçekleştirilecek. Peki, Armada Gıda halka arz ne zaman? Armada Gıda katılım endeksine uygun mu, eşit mi oransal mı, hangi bankalarda var, kaç lot verir?

Armada Gıda halka arz ne zaman? Armada Gıda katılım endeksine uygun mu, eşit mi oransal mı, hangi bankalarda var, kaç lot verir?

30 yıllık gıda şirketi Armada Gıda Sermaye Piyasa Kurulu’na (SPK) yaptığı başvuru ile halka arz sürecini başlattı.

1993 yılında kurularak faaliyetlerine başlayan Armada Gıda 68 milyon 745 adet payını bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemiyle halka arz edecek. Gıda devinin halka arz fiyatı ve BIST kodu ise SPK onaylı taslak izahnamenin yayınlanmasının ardından netlik kazanacak.

Global Menkul Değerler A.Ş. tarafından yürütülecek Armada Gıda halka arzında yatırımcılar T1-T2 bakiye kullanamayacak.

Halka arz sonrası Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da işlem görecek Armada Gıda’nın halka açıklık oranı yüzde 25 olarak belirlendi.

Halka arzın ne zaman olacağı ve diğer detaylar henüz belli olmadı.