Gazete Vatan Logo

Arkham coin nedir, Arkham Intelligence kimin? Galatasaray’a sponsor olan Arkham coin hakkında merak edilenler

Galatasaray, önde gelen blockchain veri analizi platformu Arkham Intelligence (ArkhamIntel) ile sponsorluk anlaşması imzaladı.Peki, Arkham coin nedir*

Arkham coin nedir, Arkham Intelligence kimin? Galatasaray’a sponsor olan Arkham coin hakkında merak edilenler

Binance‘de listelenmiş popüler bir kripto projesi olan Arkham (ARKM), ülkemizin en büyük spor kulüplerinden bir tanesi olan Galatasaray ile 2 sezon geçerli bir forma sponsorluk anlaşması imzaladı.

Galatasaray, resmi X/Twitter hesabı üzerinden Arkham sponsorluk anlaşması hakkında şu bilgileri paylaştı:

“Türk sporunun en seçkin ve köklü kulübü Galatasaray, önde gelen blockchain veri analizi platformu Arkham Intelligence ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Şirketimiz ve Arkham Intelligence Inc. arasında Galatasaray Futbol A Takımımızın forma sol kol reklamında Arkham markasının kullanılması konusunda, 2024-2025 sezonundan başlamak ve 2 sezon için geçerli olmak üzere yeni sponsorluk sözleşmesi imzalanmıştır.

2024-2025 ve 2025-2026 sezonları için toplam sponsorluk bedeli 3.700.000 euro + KDV olarak belirlenmiştir.”

Arkham coin nedir?

Arkham (ARKM), blockchain dünyasındaki şeffaflığı ve bilgi tutarlılığını artıran bir big data projesidir. Verilerin doğru toplanmasının, yorumlanmasının ve analiz edilmesinin giderek daha önemli olduğu bir dünyada Arkham, bunu yapay zekadan yararlanarak oldukça etkili şekilde gerçekleştirir.

Haberin Devamı