Gazete Vatan Logo

20 Haziran borsa açık mı, Borsa İstanbul ne zaman açılacak? Borsa bayram tatili ne zaman bitiyor, borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak 2024?

Kurban Bayramı tatili sonrası Borsa'nın açılacağı tarih, yatırımcılar tarafından araştırılmaya başlandı. Borsa İstanbul ne zaman açılacak, sorusu yatırımcılar tarafından sorgulanmaya başlandı. Kurban Bayramı'nda borsa mesai saatleri, BIST (Borsa İstanbul) çalışma takvimiyle belli oldu. Borsa, resmi tatil günlerinde kapalı oluyor. Kurban bayramı kapsamında 20-21 Haziran tarihlerinin de idari izin olarak belirlenmesi nedeniyle “20 Haziran borsa açık mı, Borsa İstanbul ne zaman açılacak? Borsa bayram tatili ne zaman bitiyor, borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak 2024?” sorularına yanıt aranıyor.

20 Haziran borsa açık mı, Borsa İstanbul ne zaman açılacak? Borsa bayram tatili ne zaman bitiyor, borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak 2024?

Kurban Bayramı tatili bu sene hafta sonlarıyla birlikte 9 güne çıkarıldı. Bayramın sona ermesiyle BİST'in ne zaman açılacağına yönelik araştırmalar arttı. Yatırımcıların yakından takip ettiği Borsa'da bayram çalışma mesaisi bitiyor. Peki, 20 Haziran borsa açık mı, Borsa İstanbul ne zaman açılacak? Borsa bayram tatili ne zaman bitiyor, borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak 2024?

Borsa ne zaman açılacak, 20 Haziran borsa açık mı?

Borsa İstanbul, bayramda özel bankalar ile aynı sınıfta yer alacak. Bayram tatili dahilinde kamu kurumları için çarşamba, gününe kadar resmi tatil olması dolayısıyla BİST özel bankaların tatil durumunu takip edecek. Borsa İstanbul, 20 Haziran tarihinde işleme açılacak.