Gazete Vatan Logo

Online olacak üniversiteler merak ediliyor! Hangi üniversiteler uzaktan eğitim verecek? Online eğitime geçen üniversiteler!

Omicron varyantı Türkiye’de de artışını sürdürüyor. Üniversiteler söz konusu gelişmeye karşılık peş peşe online çevrimiçi eğitim açıklaması yapıyor. Kalabalığın yoğun olduğu üniversitelerde salgın tehlikesinin önüne geçebilmek amacıyla üniversiteler evden uzaktan eğitim kararı aldıklarını açıklıyor. Açıklamaların ardından online olacak üniversiteler sorgulanmaya başladı. Peki, hangi üniversiteler uzaktan eğitim verecek? İşte uzaktan eğitime geçen üniversiteler

Online olacak üniversiteler merak ediliyor! Hangi üniversiteler uzaktan eğitim verecek? Online eğitime geçen üniversiteler!

Online eğitime geçen üniversiteler merak ediliyor. Hangi üniversiteler online eğitime geçti? Sorusuna yanıt aranıyor. Yayılımı diğer varyantlara göre daha hızlı olan omicron varyantı ile ilgili uzmanlar uyarıda bulunurken, Bakanlık, 1 Aralık'tan itibaren 6 ilde 42 Omicron varyantının tespit edildiğini ve en çok vakanın İstanbul'da görüldüğünü belirtti. Peki, Hangi üniversiteler uzaktan eğitim verecek? İşte Online olacak üniversiteler….

ONLİNE OLACAK ÜNİVERSİTELER, HANGİ ÜNİVERSİTELER UZAKTAN EĞİTİM VERECEK?

Koç Üniversitesi, 7 Ocak 2022'ye kadar Tıp ve Hukuk fakültelerinde uygulamalı dersler hariç diğer tüm derslerin online yapılmasını kararı aldığını duyurdu. Ayrıca iki haftalık çevrimiçi sürecin ardından 10-21 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacak final sınavlarının da online düzenleneceğini bildirdi.

Boğaziçi Üniversitesi ise 4 Ocak 2022'ye kadar derslerin çevrimiçi işleneceğini, talep doğrultusunda etkinliklerin ileri bir tarihe erteleneceğini açıkladı.

Diğer üniversiteler henüz uzaktan eğitim kararı almadı.

Haberin Devamı