Gazete Vatan Logo

ATA AÖF bütünleme sınav yerleri belli oldu mu? ATA AÖF bütünleme sınav yeri değiştirilebilir mi?

ATA AÖF bütünleme sınav yerleri belli oldu mu? ATA AÖF bütünleme sınav yeri değiştirilebilir mi? günün en çok aranan soruları arasına girdi. ATA AÖF bütünleme sınavı için geri sayım başlarken, adaylar sınava girecekleri yer bilgisi araştırmasını hızlandırdı.ATA AÖF bütünleme sınav yerleri açıklandı mı? sorusuna cevap aranıyor. Atatürk Üniversitesi akademik takvim sınav tarihi duyurdu. Peki, ATA AÖF bütünleme sınav yerleri belli oldu mu? ATA AÖF bütünleme sınav yeri değiştirilebilir mi?

ATA AÖF bütünleme sınav yerleri belli oldu mu? ATA AÖF bütünleme sınav yeri değiştirilebilir mi?

ATA AÖF bütünleme sınav giriş yerleri yoğun bir şekilde aranıyor. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde (ATA AÖF) eğitimini sürdüren öğrenciler notlarını yükseltmek için ya da finallerine katılamadıkları derslerin sınavına girmek için bütünleme sınavının tarihini araştırıyor. Peki, ATA AÖF bütünleme sınav yerleri açıklandı mı? 2020 ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman? ATA AÖF bütünleme sınav yeri değiştirilebilir mi?

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI?

2019-2020 ATA AÖF güz dönemi bütünleme sınavının giriş yerleri henüz belli olmadı. Sınav giriş belgelerinin 1-2 gün içerisinde erişime açılması tahmin ediliyor.

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAV YERİ DEĞİŞTİRİLEBİLİR Mİ?

Öğrenciler; adres, büro ve sınav merkezi tercih işlemlerini Öğrenci Girişi bölümüne T.C. kimlik numarası ve şifresiyle giriş yaparak, AÖF bürolarından veya Açıköğretim Sistemi AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasının 0850 200 46 10 telefon numaralarını arayarak yaptırabilirler. ÖSYM tarafından verilen tarihler arasında yapılmalıdır.

Haberin Devamı

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN?

ATA AÖF'ün 2019-2020 akademik takviminde yer alan bilgiye göre, güz dönemi bütünleme sınavı 01-02 Şubat 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

SINAVLARDA 4 YANLIŞ 1 DOĞRUYU GÖTÜRÜR MÜ?

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, Açıköğretim Programları uygulayan üniversitelerde (Atatürk Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi) uygulama birliği sağlanması amacıyla Açıköğretim programlarında uygulanması gereken ölçme ve değerlendirme ilkelerini belirleyerek, 18-03-2016 tarih ve 10675850160-106-16196 sayılı yazısıyla bu hususlar üniversitelere dağıtılmış ve bu konuda yasal düzenlemelerin yapılması gerektiği bildirilmiştir.

Adı geçen düzenlemede:

"Sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde, dört yanlış cevabın bir doğru cevabı götürmesi" hükmüne yer vermiştir. Bu nedenle tüm sınavlarda 4 yanlış 1 doğru cevabı götürmektedir.