Gazete Vatan Logo

Arkadaşıyla fotoğraf çekiliyordu! Genç kızın akıllara gelmeyecek hazin sonu

Genç bir kız, arkadaşlarıyla dans edip selfie çektiği sırada, binlerce voltluk elektrik akımına kapılmasıyla akla hayale gelmeyecek bir kaza sonucu hayatını kaybetti.

Arkadaşıyla fotoğraf çekiliyordu! Genç kızın akıllara gelmeyecek hazin sonu

15 yaşındaki Débora Rebeca Xi Artola, üç arkadaşıyla Guatemala'nın La Tinta adlı kasabasındaki bir evin çatısına çıktı, genç kız arkadaşlarıyla fotoğraf çekiyordu.

BİNLERCE VOLTLUK ŞOK ANINDA ÖLDÜRDÜ

Yerel medyanın bildirdiği üzere, Artola, iki katlı binanın çatısında arkadaşlarıyla dans edip eğlenirken hemen yanından geçen yüksek gerilimli bir elektrik kablosuna çarptı, binlerce voltluk şok onu anında öldürdü.

Artola'nın elektrik akımına kapıldığını ve vücudunu dumanların sardığını gören çevredekiler, dehşet içinde genç kıza yardım etmek için binaya doğru koşmaya başladı. Ancak maalesef zavallı genç kızın başının bedeninden ayrıldığı ve metrelerce aşağıdaki kaldırıma savrulduğu anlara şahitlik ettiler.

'İLK VE EN BÜYÜK AŞKIM'

Artola'nın kalbi kırık annesi Andrea Xi, Facebook'ta kızının hatırası için bir dizi paylaşım yaptı. Acılı anne, "Seni sonsuza dek seviyorum. Prensesim" diye yazdı. Bir diğerinde ise, "İlk ve en büyük aşkım" diye ekledi.
Yetkililer korkunç trajediye dair soruşturma başlattı.

Haberin Devamı