Gazete Vatan Logo

POMEM fiziki yeterlilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Polislik Mülakat tarihi belli oldu mu?

31. dönem POMEM sınav takvimi adaylar tarafından sorgulanamaya devam ediyor. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bu sene 31. dönem POMEM alımı yapılıyor. POMEM fiziki yeterlilik sınavlarının sona ermesiyle gözler sözlü sınava çevrildi. POMEM mülakatları ne zaman, POMEM fiziki yeterlilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

POMEM fiziki yeterlilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Polislik Mülakat tarihi belli oldu mu?

POMEM sınavları Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılıyor. 7 bin 500 kadın ve erkek polis alımı için 31. dönem POMEM fiziki yeterlilik sınavları sona erdi, şimdi mülakatlar başlayacak. Polislik mülakatları ne zaman?

POLİSLİK FİZİKİ YETERLİLİK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

POMEM fiziki yeterlilik sınav sonuçları henüz duyurulmadı, temmuz ayı başında www.pa.edu.tr adresinden sonuçların ilan edilmesi bekleniyor.

31. DÖNEM POMEM MÜLAKATLARI NE ZAMAN?

POMEM mülakat tarihleri ve yerleri de henüz belli olmadı. 30. dönemde başvurular 19 Mayıs 2023 tarihinde bitmiş ve fiziki yeterlilik sınavı aşaması sonrasında 18 Ağustos tarihinde de mülakat yeri ve tarihleri açıklanmıştı.

Adayların başarı sıralamasına esas POMEM giriş puanı; adayın KPSS puanının %25’i, Fiziki Yeterlilik Sınavı puanının %25’i ve Mülakat Sınavı puanının %50’sinin toplamıdır.