Gazete Vatan Logo

Dolunay ne zaman Haziran 2024, oğlak dolunayı saat kaçta başlıyor ve bitiyor?

Haziran Dolunay'ı için yapılan araştırmalar başladı. Astroloji meraklıları dolunayın ne zaman ve saat kaçta olacağını merak ediliyor. Dolunay, gökyüzü takvimine göre her ay belirli tarihlerde gerçekleşiyor. Haziran dolunayı Oğlak burcunda gerçekleşecek. Peki, dolunay ne zaman, saat kaçta gerçekleşecek?

Dolunay ne zaman Haziran 2024, oğlak dolunayı saat kaçta başlıyor ve bitiyor?

Dolunay tarihi ve saati için araştırmalar hızlandı.  Her ay belirli günlerde görülen Dolunay, bu ay Oğlak burcunda meydana gelecek. Peki, Dolunay ne zaman Haziran 2024, oğlak dolunayı saat kaçta başlıyor ve bitiyor?

DOLUNAY NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Haziran ayı dolunayı 22 Haziran Cumartesi günü saat 04.07’de Oğlak burcunda gerçekleşecek.

Uzman Astrolog Aygül Aydın, dolunayın burçlara etkisini şöyle anlattı: 22 Haziran saat 04:07’de Oğlak burcunda 1 derecede Dolunay gerçekleşiyor. Ve şimdi Oğlak burcundaki Ay, Yengeç burcuna yeni geçiş yapmış olan Güneş'e karşıtlık yapıyor. İki işaret de güvenlikle ilgilenir ama farklı yollarla bunu gösterirler. Oğlak burcu başarı ve dış statüyle ilgilenirken, Yengeç rahatlık ve güvenlik arayışı içinde duygusal uyumu önemser. Bu Dolunay sana sert veya yumuşak, hassas veya duyarsız olmayı seçmekle ilgili dengeyi kurma mesajı veriyor olabilir. Belki de asıl mesele, koşullara bağlı olarak nasıl sert veya hassas olacağını öğrenmektir.