Gazete Vatan Logo

22 Haziran dolunayı saat kaçta, haziran dolunayı ne zaman? İşte Oğlak dolunayının burçlara etkisi ve haziran dolunayı

Astroloji tutkunları için önemli bir dönüm noktası olan dolunay, Haziran ayında Oğlak burcunda gerçekleşecek. Gökyüzü takvimine göre her ay düzenli olarak yaşanan dolunay, bu ay da burçlara çeşitli etkiler sunacak. Astroloji meraklıları, dolunayın tarihini ve etkilerini merakla araştırıyor. Haziran ayında Oğlak burcunda gerçekleşecek olan dolunayın, hangi burçları nasıl etkileyeceği büyük bir ilgi konusu. Peki, Haziran dolunayı ne zaman ve saat kaçta gerçekleşecek?

22 Haziran dolunayı saat kaçta, haziran dolunayı ne zaman? İşte Oğlak dolunayının burçlara etkisi ve haziran dolunayı

Astrologlar, Oğlak burcundaki dolunayın özellikle kariyer, sorumluluklar ve disiplin konularında güçlü etkiler yaratacağını belirtiyor. Bu dönemde, burçların duygusal dengeyi korumaları ve mantıklı kararlar almaları önem taşıyor. Haziran dolunayının burçlara getireceği değişiklikleri yakından takip edenler haziran ayının dolunay tarihi ve saatini sorguluyor. İşte 22 Haziran dolunayı saat kaçta, haziran dolunayı ne zaman? Sorusunun yanıtı…

HAZİRAN DOLUNAYI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Haziran ayı dolunayı 22 Haziran Cumartesi günü saat 04.07’de Oğlak burcunda gerçekleşecek.

Astrolog Aygül Aydın, dolunayın burçlara etkisini şöyle anlattı: 22 Haziran saat 04:07’de Oğlak burcunda 1 derecede Dolunay gerçekleşiyor. Ve şimdi Oğlak burcundaki Ay, Yengeç burcuna yeni geçiş yapmış olan Güneş'e karşıtlık yapıyor. İki işaret de güvenlikle ilgilenir ama farklı yollarla bunu gösterirler. Oğlak burcu başarı ve dış statüyle ilgilenirken, Yengeç rahatlık ve güvenlik arayışı içinde duygusal uyumu önemser. Bu Dolunay sana sert veya yumuşak, hassas veya duyarsız olmayı seçmekle ilgili dengeyi kurma mesajı veriyor olabilir. Belki de asıl mesele, koşullara bağlı olarak nasıl sert veya hassas olacağını öğrenmektir.

Haberin Devamı