Gazete Vatan Logo

İstanbul Lezzet Festivali 16 Eylül’de Kemer Country Club’ta

İstanbul Lezzet Festivali 16 Eylül’de Kemer Country Club’ta

Geleneksel olarak düzenlenen İstanbul Lezzet Festivali 8. yılında 16 Eylül Çarşamba günü lezzet meraklılarını Kemer Country Club’ta bir kez daha buluşturuyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kemerburgaz’daki Kemer Country Club’ın ev sahipliği yaptığı İstanbul’un en iyi mekanlarının ve firmalarının yiyecek-içecek sunumlarını yapacakları, en lezzetli tatlarını konuklarıyla paylaşacakları festivale yaklaşık 2 bin kişinin katılması bekleniyor.

Şehrin önde gelen mekân, marka ve firmalarının yiyecek-içecek sunumu yapacağı festivalde en iyi restoranlar, beş yıldızlı oteller, barlar ve cafelerin birbirinden lezzetli ikramları sunulacak. Bu yıl festivalin gelirinin ihtiyaç sahipleri ve engelli bireylerin eğitim ve sağlık ihtiyaçlarına katkı sağlayan Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği’ne bırakılacağı bu çok özel organizasyona şarkıcı Bengü, vereceği konserle renk katacak.

Her yıl olduğu gibi İstanbul’un eşsiz lezzetlerini ve en gözde mekânlarını aynı çatı altında buluşturan İstanbul Lezzet Festivali, konuklarına gün boyu sınırsız bir yeme-içme şenliği sunacak.

Haberin Devamı

Türk ve Dünya mutfaklarından çeşitli lezzetleri tatmak ve canlı müzik keyfini yaşamak için Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği’ne katkı sağlayacak misafirler, Lezzet Festivali biletlerini Kemer Country Club’dan temin edilebilecek.

İstanbul Lezzet Festivali’ne bu yıl destek veren katılımcı ikram firmaları; Akdeniz Hatay Sofrası, Apera, Asuman, Balıkev, Ceviz, Coca Cola, Cokcok thaı, Dedeoğlu baklava, Develi, Dubb Indıan Restaurant, Eataly, Ekol Gıda Kıkkoman, Fasuli Lokan taları, Fourseasons Hotel, 7 Catering, Gali, Hazz, Kahve Dünyası, Kalamış Cundalı Ayvalık Balıkçısı, Kemer Country Club Hotel, Koza Gıda, Krem karamel, Kuru Kahveci Mehmet Efendi, Kydonıa, Malatya Pazarı, Mantı Keyfi, Mey İçki - şarap ve rakı, Mulino, Pelit, Pizerria, Polonez, Raffles İstanbul Zorlu Center, Red Mountaın, Reina su, Reis, Soffa wow İstanbul Mutfak Atölyesi, St Regis İstanbul, Steigenberger Hotel Maslak, Tahsildaroğlu, Uno, Yüzevler, Zanzı Kitchen.

Haberin Devamı

İstanbul Lezzet Festivali 16 Eylül’de Kemer Country Club’ta

Festival şimdiye dek 12 bin misafiri ağırladı

İLF 1998 senesinde “Toronto Taste” adı altında Toronto’da açlık ile savaş amacı ile kurulmuş olan “Second Harvest” organizasyonu ile birleşerek her sene organize edilen ve 60 şef aşçının davetlilere spesiyallerini sundukları geceden esinlenerek doğdu.
Bu yıl Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği yararına düzenlenecek olan festival, yedi yıl boyunca toplam 12.000’e yakın seçkin misafiri, yaklaşık 350 katılımcı firmayı ağırladı. İstanbul Lezzet Festivali, Kemer Country Club’ın en büyük sosyal sorumluluk projesi olarak İstanbul’un en iyi yeme-içme mekanlarını her yıl bir vakıf ya da dernek projesine destek amacıyla bir araya getiriyor.
Detaylı bilgi ve Bilet: Kemer Country Club (Esra Özdemir 0212 239 70 10)