Tweet Tweet
.
- Filmlerinde ağzından sigara düşmeyen Fikret Hakan’ın, birlikte oynadığı kadınların ağız kokusundan şikayetçi olması çok ironik.
- “Çok Güzel Hareketler”i izlerken çirkin bir hareket yapmaktan utanıyorum...
- Ömer Üründül, karşılaşmayı yorumlamıyorsa maç izlerken uyuyamıyorum...
- “Avatar”ı 3D gözlüksüz izlerseniz ‘Paranormal Activity’ yapmış olursunuz.
- Fenerbahçeli Emre, Kazım ve Önder için “Ben olsam affederdim” demiş. Emre’nin affedeceği günlere kaldıysak yandık!
- Film afişlerindeki gaddar bakışlar beni bitiriyor. “Ejder Kapanı”nda Uğur Yücel, haşin bakışlarıyla Adnan Hoca’ya benzemiş.
- Trafikte Polat Alemdar olmak varmış. Polisler onu koruyor, bizi çeviriyor!
- Twit mesajlarında tek harflik imla hatalarını düzeltenlere sinir oluyorum.
- Temizlikçi kadın ilkokul diploması sınavında mide, kalp, akciğer ne iş yapar hepsini bilmiş, beyin diye sorduklarında ‘kapıcılık yapar’ demiş.
- Digitürk ihaleyi rekor fiyat ödeyip kazandı ama Show TV “Ezel”i kaptırdı.
- Dün gece rüyamda Nejat İşler’le içmeye gidiyorduk, arabayı Okan Karacan kullanıyordu.
- Askerlik yapması için Alişan’ı Ordu Milli Takımına transfer etmek gerekiyor!
Tweet adresim: Ceminaycem
Tartışma yasağı önerisi
Benim yasakçı bir zihniyetim yoktur ama canım Türkiyemde medeni ve yapıcı bir şekilde tartışma yürütmenin imkansız olduğunu gözlemliyorum. Toleransı, hoşgörüsü ve saygısı sıfır bir toplum olduk. Dost meclislerinde kırıcı olmadan tartışılmıyor. İş dünyasındaki tartışmalar tatsız sonuçlar doğuruyor. Televizyon programlarında hiç seviyeli tartışılmıyor. Olay her zaman kişiselleşiyor ve gergin bir hava esiyor. Nedense tartışmalardan asla olumlu bir sonuç alamıyoruz. Bilakis tartışanların kontrolsüz sözlerinden dolayı küfürler, küsmeler oluyor. Politika, din, spor, seks, sinema, tiyatro, trafik, iş, güç, hatta havadan sudan konuları bile sakin, aklı başında bir şekilde tartışmak mümkün olmuyor. Herkes acayip sinirli. Kimsenin eleştiriye veya karşı bir görüşe tahammülü yok. Siyasilerimizin halini görüyorsunuz. Tartışmakta değil seslerini yükseltip birbirlerine hakaret etmekte ustalar. Bu durumda en iyisi tüm tartışmaları yasaklamak. Tıpkı sigara yasağı gibi iç ve dış mekanları kapsayan genel bir yasak konmalı. Barış ve huzur içinde yaşamamız için tartışma yasağı artık şart oldu. Yoksa kavga gürültü avaz avaz birbirimizi azarlamaya devam edeceğiz.
Hedİyelİk Hande
Dünyaca ünlü piyanistimiz Fazıl Say’ın 40’ıncı doğum günü partisine katılan eski sevgilisi oyuncu Hande Ataizi, mini eteği ve baş döndürücü güzelliğiyle gecenin en dikkat çeken ismi olmuş. Hande’nin, arabadan inerken ya da binerken verdiği muhteşem frikik uzun süre hafızalardan silinmez. Her geçen gün daha da güzelleşen ve Angelina Jolie’yi andıran Hande, “Fazıl Bey’e ne hediye aldınız?” sorusunu “Benim buraya gelmem ona en büyük hediyemdir” diye yanıtlamış.
Doğru lafa ne denir? 40 yaşına basan bir erkek için en anlamlı hediye güzel bir kadının varlığı değil midir?
Eski, yeni veya gelecekteki sevgilisi olmuş hiç fark etmez. Hande gibi güzel bir kadının varlığı her erkeği mutlu eder.
İşin en güzel tarafı Hande’nin de bunun bilincinde olması. Özgüvenine hayran olmamak mümkün değil. Helal olsun! “Davete elim boş gitmeyeyim” demiş. Ama gidip sıradan bir şey alacağına en çekici giysileriyle kendisini paketleyip, o geceki varlığını hediye olarak sunmuş. Keşke tüm erkekler Fazıl Say kadar şanslı olsa. Doğum günlerimizde gözlerimizi hediyelik Handeler süslese...
Bıktıran manzaralar
1) Dünyanın en uzun insanı Mardinli Sultan Kösem ile dünyanın en kısa insanı Çinli He Pingping’in birlikte ve aralarında farklı biriyle çektirdikleri fotoğraflar.
2) Nihat Doğan’ın kendi iddiasına göre barışa, kardeşliğe hizmet için değiştirdiği saç modeliyle verdiği pozlar ve kendisinden daha fazla para kazanan her ünlüye yaptığı sataşmalar.
3) Sinem Kobal’ın tek başına, Arda Turan ve rol arkadaşlarıyla olan fotoğrafları.
5) Ezel ile Eyşan’ı öpüşürken, Bihter ile Behlül’ü birlikte gösteren her kare.
6) Cem Yılmaz’ın tabancalı kovboy, Şahan Gökbakar’ın ‘Recep İvedik’ hali.
7) Haiti’deki deprem ve ana haber bültenlerindeki felaket manzaraları.
8) Yıldırım Demirören’in Beşiktaş’ın başkanlık seçimi öncesi çırpınmaları.
9) Sayfa sayfa gayrimenkul ilanları ve ilaveleri.
10) Kenan Doğulu’nun boyuyla ilgili espriler ve haberler.
11) Ayşe Arman’ın saç, bacak ve seksapalitesini ön plana çıkardığı fotoğraflar.
12) Atatürk Havalimanı’nda 5 gün 5 gece kalıp transit geçen yolcular kadar bilgi edinen Onur Baştürk’ün heyecan dozu düşük yazı dizisi.
12) Hiç tanınmamış insanların “Nerede Görüldüler?” köşesinde yer almaları.
13) Yılmaz Erdoğan ile Yavuz Bingöl’ün şaka muhabbeti.
14) Büyükelçi röportajları ve haberleri.
15) Darbe sözcüğünün geçtiği her ortam.
16) Kültür Başkenti İstanbul trafiğinde yapılan kültürsüz aktiviteler.
17) “Avatar” filmi ile ilgili her şey.
18) Seda Sayan’ın facia ötesi çips reklamı.
19) Orhan Gencebaylı ilanlar ve Sevim Emre’yle birlikte olan röportajlar.
20) Alara Uzan ile Defne Samyeli’nin eski kocalarına karşı aldıkları tedbirler.
Nuri Battal’ın “Gerçeklik Senfonisi” Artgalerim’de
Her ay ünlü sanatçıları sanatseverlerle buluşturan Artgalerim’in ikinci sergisi ünlü ressam Nuri Battal ile gerçekleşiyor. Artgalerim Nişantaşı, 21 Şubat tarihine kadar ressam Nuri Battal’ın “Gerçeklik Senfonisi” isimli sergisine ev sahipliği yapacak. Her dönem hayatının orijininde resim sanatı yer alan Nuri Battal, Japonya’da eğitimi sırasında etkisinde kaldığı Uzak Doğu felsefesiyle varoluşu, geometrik Anadolu motifleriyle sorguluyor. Adres: Valikonağı Cad. No: 63 K:6-7 Nişantaşı Tel: (0212) 265 10 34