Şampiy10
Magazin
Gündem

EBA kurstan online olarak nasıl yararlanırım? EBA giriş işlemi nasıl yapılır?

EBA kurs EBA giriş hizmetleri online olarak eğitime destek amaçlı oluşturulan programın parçalarıdır. EBA kurs ile öğrenciler eğitimlerine destek oluştururken, EBA giriş işlemlerini yaparak EBA kurs hizmetinden yararlanabilirler. EBA kurs ve EBA giriş ile ilgili daha fazla ayrıntı yazımızın devamında mevcuttur.

ABONE OL
Vatan Haber

Bu yazımızda sizlere eğitim Bilişim ağı öğrenci girişi nasıl yapılmaktadır. Bunun hakkında ayrıntılı bir şekilde bilgi vereceğiz. Eğitim Bilişim Ağı giriş ekranına işlemlerini çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Eğitim Bilişim Ağı resmi internet sitesi üzerinden destekli işlemlerinde halledebilirsiniz. Şimdi sizlere bu konu hakkında ayrıntılı bir bilgi vereceğiz. Eğitim Bilişim Ağı ikinci dönem kursları 8 Şubat 2016 tarihinde başlamaktadır ve sonra da 17 Haziran 2016 tarihinde kadar devam etmektedir. Kurs dönemlerinde ise birinci ve ikinci aynı zamanda bütün dönem olmak üzere üç dönem olarak açılmaktadır. Birinci dönem kurslarında ise Ekim ayının ilk haftasında başlamakta ve bitiş tarihi olarak yarıyıl tarihinin sonu olarak belirtilmektedir. İkinci dönem kursları ise ikinci yarının başlangıcı ile başlayarak okulların kapanması dönemine kadar devam etmektedir. Üçüncü dönem kursları ise okulların kapanması ile beraber ders yılı bitiminden dahaki bir sonraki yer alan eğitim öğretim yılında okulların açılmasına kadar devam etmektedir.

EBA Öğrenci Girişi İçin TIKLAYINIZ! (http://ebakurs.gen.tr/eba-ogrenci-girisi/ )

EBA Kurs İçin TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Eğitim Bilişim Ağı sorumlulukları da yer almaktadır. Bunlar yönerge ve hükümleri çerçevesinde kurslarda yer almakta olan her bir personel ve aynı zamanda her kademede yer alan personel ve görevlilerin işlerini etkin bir şekilde ve zamanında yapmaları gerekmektedir. Eğitim Bilişim alanında denetimlerde gerçekten çok önemlidir. Geçen sene denetim tarihi olarak milli eğitim müdürleri tarafının bazı tarihler belirlenmiştir. Şimdi bu tahliller hakkında sizlere bilgi vereceğiz.

7-11 Eylül tarihinde il ve ilçe komisyonunun oluşturulması işlemleri ile başlamaktadır.

7-11 Eylül tarihinde yine Kurs Merkezi'nin başvuruları alınmaktadır.

14-18 Eylül tarihinde isem Merkezi başvuruların onaylama işlemi yapılmaktadır.

14-25 Eylül tarihinde ise öğretmen başvuruları alınmaktadır.

21 Eylül 2 Ekim tarihinde ise öğrenci başvuruları alınmaktadır.

28 Eylül 2 Ekim tarihinde ise öğretmenler görevlendirilmektedir.

13 Ekim tarihleri kadar ise sınıfta şubelerinin oluşturma işlemleri tamamlanmaktadır. Aynı zamanda eğitim Bilişim Ağı kurslarına son onay işlemleri ise 3 Ekim tarihinde birinci dönem kurslarının başlama işlemleri yapılmaktadır 24 Ocak tarihinde ise birinci dönem kurs sonu tarih olarak belirlenmiştir. Aynı zamanda bilgisayar eğitim kurslarında öğretmen olarak başvuru yapabilmeniz için bazı şartları gerekmektedir. Kurslarda görev almak isteyen kadrolu öğretmenler Milli Eğitim Bakanlığı şifreleri ile beraber modülünden görev almak istedikleri takdirde kurs seçimini yaptıktan sonra başvuru işlemleri başlayacaktır. Öğretmenler ilçe içerisinde görev almak istiyorlarsa kurs merkezlerinden 3 adet tercih hakkı sunulmakta ya da bütün ilçeden herhangi bir okulda görev alma isteğinde bulunabileceklerdir. Öğretmenlerin dersleri atama işlemleri ise Kurs Merkezi Müdürlüğü tarafından ihtiyacı ve öğrenci tercihlerine göre yapılmaktadır. En son olarak ise ücretli öğretmenler kur üzerinden sisteme giriş oluşturabilecekleri şifrelerini başvuru yaparak aynı zamanda ilgili olan evrakları da komisyona ulaştırabileceklerdir. Ücretli öğretmenler hangi kursta görev alacakların konusunda ise kurs merkezlerinin talebi doğrultusunda ara verdikten sonra komisyon tarafından belirlenecektir.

Diğer Haberler

  1. Deneme Yazı Türü Özellikleri Nelerdir? En Bilinen Deneme Örnekleri Nelerdir?
  2. Dejavu Ne Demek? Dejavu Hissi Yaşamak, Dejavu Olmak Nedir, Neden Olur?
  3. Dede Korkut Hikayeleri Nelerdir? Dede Korkut Hikayelerinin Özellikleri Nelerdir?
  4. Cümlenin Öğeleri Nelerdir? Cümlenin Öğeleri Nasıl Bulunur, Örnekleri Nelerdir?
  5. Cins İsim Nedir, Nasıl Bulunur? Cins İsimlerin Özellikleri Nelerdir?
  6. Çifthane Sistemi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Osmanlı'da Çift Hane Sistemi Ne İle İlgilidir?
  7. Canlıların Ortak Özellikleri Nelerdir? Canlıları Cansızlardan Ayırma Yöntemleri...
  8. Bozkurt Destanı Nedir, Özellikleri Nelerdir? Bozkurt Destanı Ne Anlatır, Özellikleri Nelerdir?
  9. Birleşik Fiil Nedir, Özellikleri Nelerdir? Birleşik Fiiller Kaça Ayrılır, Örnekleri Nelerdir?
  10. Birleşik Cümle Nedir, Özellikleri Nelerdir? Birleşik Cümle Örnekleri...

© Copyright 2024

Gazete Vatan Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.