Şampiy10
Magazin
Gündem

Veri kayıplarına son

Otomatik veri koruma ve yedekleme sayesinde veri kayıplarına son

ABONE OL
Vatan Haber

Verinin üretilme hızı ve çeşitliliği veri depolama teknolojilerinin gelişmesini de beraberinde getiriyor. 2020’de 35 ZettaByte olması beklenen sayısal verideki artış, kurumları ve bireyleri profesyonel ürün arayışına yönlendiriyor. Özellikle ihtiyaçlara yönelik ölçeklenebilen depolama cihazları, büyük ve KOBİ ölçeğindeki her kurumun vazgeçilmezi oluyor. Synology, 24 adet sürücüye kadar ölçeklenebilir 12 yuvalı ağa bağlı depolama çözümü RackStation RS2416+ ve RS2416RP+ ürünleriyle veri depolama alanında yeni bir deneyim sunuyor.

Belge kaybetme derdine son

Kurumlara yüksek performanslı, güvenilir, daha yüksek kapasiteli, kullanıcı dostu, verimli cihaz ve çözümler sunduklarını belirten Synology Türkiye Ürün Müdür Volkan Yiğit, “Müşterilerimize en iyi ve yenilikçi teknolojileri sunabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ağa bağlı depolama cihazlarında elde etmiş olduğumuz bilgi birikimini, kullanıcılarımızdan aldığımız geri dönüşlerle güncelleyerek geleceğe doğru ilerliyoruz. RS2416+ve RS2416RP+ ürünleri, verileri güvenli bir şekilde kayıt altında tutuyor. KOBİ’lerin artan verilerini göz önünde tutularak istenilen ölçüde kapasite artırımının mümkün olduğu ürünler, insan veya beklenmedik donanım hatalarına karşı koruma da sağlıyor. Gelişmiş veri koruma ve yedekleme olanağı sunan ürünler, kurumlar için ideal veri depolama çözümü olarak dikkat çekiyor.” dedi.

Geriye yönelik veri kurtarma avantajı

BT yöneticileri, artan verileri yedeklemek ve her an, her yerden erişebilmek için yeni teknolojilere yöneliyorlar. RS2416+ ve RS2416RP+, yeni nesil “Btrfs” dosya sistemi desteği ile yedekleme ve veri kullanılabilirliğini garanti altına alıyor. Bu ürünler sayesinde klasörler ve özel bilgiler, geriye yönelik veya istenilen zaman dilimi seçilerek kurtarılabiliyor. Ayrıca genişletilebilir bellek avantajı sunan ürünler, kayıtların haftalık veya aylık ekran görüntülerinin alınabilmesini de mümkün kılıyor.

Diğer Haberler

  1. Ulaşımda Yapay Zeka Yarışması’na başvurular devam ediyor
  2. “Çip Tasarım Yarışması” bu yıl üçüncü kez düzenleniyor
  3. NASA’da Türk imzası atmak için çalışıyorlar
  4. Tl İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Tl İşareti Nasıl Yapılır?
  5. Küçüktür İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Küçüktür İşareti Nasıl Yapılır?
  6. Çift Yarık Deneyi Nedir? Çift Yarık Deneyi Ne Zaman Yapıldı, Bize Ne Anlatıyor?
  7. Cgı Nedir, Açılımı Ne Demek? Sinemada Cgı Ne İşe Yarar?
  8. Car Play Nedir, Ne İşe Yarar? Car Play Nasıl Kullanılır?
  9. Antimalware Service Executable Nedir, Neden Olur? Antimalware Service Executable Kapatılmalı Mı?
  10. Amper Nedir, Ne İşe Yarar? Amper Formulü, Birimi Nedir?

© Copyright 2024

Gazete Vatan Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.