Şampiy10
Magazin
Gündem

"Pişmanım app" de çıktı: Mesajı geri al butonu

Anlık bir ileti yolladınız ve pişman olduğunuz şeyler mi yazdınız, artık endişe duymanıza ve pişmanlık içinde kıvranmanıza gerek yok. ABD'li String firmasının geliştirdiği uygulama ile yolladığınız mesajları, bir butona basıp geri alabiliyorsunuz.

ABONE OL
Vatan Haber

BBC'nin haberine göre, ABD'li String firması anlık mesajlaşmalarda yazdıklarınızı geri almanıza imkan tanıyan bir uygulama geliştirdi. Mottosu "Strigns'de olan Strings'de kalır" olan şirketin geliştirdiği uygulama ücretsiz ve gönderilen mesajların, fotoğrafların ve videoların gönderilen kişinin telefonundan da silinmesine olanak tanıyor.

Uygulama paylaştığınız ve geri aldığınız şeylerin alıcı tarafından izniniz olmaksızın download edilmesini, paylaşılmasını ya da ekran görüntüsünün alınmasını da önlüyor. Alıcının geri alınan iletiden haberdar olması için de bu mesajlaşma uygulamasını kullanıyor olması gerekiyor.

String ayrıca izniniz olmaksızın grup sohbetlerine katılıma olanak tanımıyor. String'in tamamlanmış sürümü birkaç hafta içinde erişilebilir olacak. Uzmanlar pazarda ayakta kalma gücüne sahip olduklarını söyledikleri uygulamanın ne kadar başarılı olacağının zamanla görüleceğini söyledi.

Kullanıcılardan Londra'da yaşayan 32 yaşındaki Nadia Rashad-Choudhary, uygulamayı son derece kullanışlı bulduğunu, kızgınlıkla yazdığı ve sonrasında pişmanlık duyduğu ve 15 dakika sonra "Bunu yollamamalıydım" mesajları geri alabildiğini söyledi. Choudhary, paylaştığı fotoğraflarının daha sonra bir başkası tarafından Facebook'a konulduğu bir acı tecrübesini anlatarak, uygulamanın böyle durumlara engel olacağını söyledi.

String'in uygulaması türünün piyasadaki tek örneği değil, popülaritesi 31 Aralık'ta beta sürümünün çıkarılmasından sonra kullanıcı sayısının hızla yükselmesinden kaynaklanıyor.

Strings firmasının yöneticisi Edward Balassanian, ugulamanın piyasaya sürüldüğü an 40 binden fazla indirildiğini söyledi.

Strings'in benzeri diğer uygulamalar ise gönderilerin kendini silmesi için zaman ayarlaması yapılabilen Text ve Ansa. Second Thought adlı uygulama ise, gönderilerin alıcının eline geçmeden geri alınabilmesini ve mesajın karşı tarafa ulaşmasını ertesi günün sabahına kadar geciktirebilen "ambargolu" seçeneğini sunuyor.

Diğer Haberler

  1. Ulaşımda Yapay Zeka Yarışması’na başvurular devam ediyor
  2. “Çip Tasarım Yarışması” bu yıl üçüncü kez düzenleniyor
  3. NASA’da Türk imzası atmak için çalışıyorlar
  4. Tl İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Tl İşareti Nasıl Yapılır?
  5. Küçüktür İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Küçüktür İşareti Nasıl Yapılır?
  6. Çift Yarık Deneyi Nedir? Çift Yarık Deneyi Ne Zaman Yapıldı, Bize Ne Anlatıyor?
  7. Cgı Nedir, Açılımı Ne Demek? Sinemada Cgı Ne İşe Yarar?
  8. Car Play Nedir, Ne İşe Yarar? Car Play Nasıl Kullanılır?
  9. Antimalware Service Executable Nedir, Neden Olur? Antimalware Service Executable Kapatılmalı Mı?
  10. Amper Nedir, Ne İşe Yarar? Amper Formulü, Birimi Nedir?

© Copyright 2024

Gazete Vatan Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.