Şampiy10
Magazin
Gündem

Gelecek neslin iletişim platformu Circuit Türkiye pazarına sunuluyor

Mesajlaşma, ses, video, sohbet gibi tüm iletişim kanallarını bünyesinde bulunduran Circuit'ın iletişim alışkanlıklarını değiştirmesi bekleniyor.

ABONE OL
Vatan Haber

Genç nüfusun teknolojik yeniliklere olan ilgisi ve tutkusu, yenilikçi iletişim çözümlerinin artmasını tetikliyor. Çalışma hayatına katılan yeni nesil, özel hayatındaki özgürlüğü iş hayatında da yaşamak istiyor. Yenilikçi teknolojileriyle ön plana çıkan Unify, yeni neslin beklentilerine uygun iş uygulamalarını kullanıma sunuyor. WebRTC tabanlı yeni ürünü Circuit’u Mayıs ayında Türkiye pazarına sunacak olan Unify, kullanıcıların sanal olarak bütün cihazlara tek bir ekrandan bağlanabilme konforu sağlıyor. Mesajlaşma, ses, video, sohbet gibi tüm iletişim kanallarını bünyesinde bulunduran Circuit’ın iletişim alışkanlıklarını değiştirmesi bekleniyor.

Kullanıcı deneyimine göre tasarlanan ve teknolojiyle dönüşen iletişim kanalları, kolay ve sürdürülebilir çalışma olanağı sağlıyor. İnternet tarayıcısı üzerinden kolayca ses, video, masaüstü ekran paylaşımı yapmayı sağlayan yeni bir standart olan gerçek zamanlı iletişim (WebRTC-Web Real Time Comminucations), kurumsal hayattaki iletişimi hızlandırıp, verimli çalışmanın önünü açıyor. Yeni nesil iş süreçlerine doğrudan katkıda bulunan Unify, 2016 yılının ikinci yarı yılında Türkiye pazarındaki yerini alacak olan Circuit çözümü ile cihaz bağımsız tümleşik iletişimin bütün ayrıcalıklarını kurum ve kullanıcıların hizmetine sunacak.

Mobil teknolojilerin önemini kavrayan kurumlar rekabette öne çıkacak

Mobil teknolojilerin önemi her sektörde giderek daha fazla önemli hale geliyor. İş süreçlerini temelden etkileyen mobil cihaz kullanımı ve katma değerli uygulamalar, çalışma sistemini yeniden şekillendiriyor. İletişimin her türlü cihazdan, istenilen yerden istenilen an gerçekleştirilebilmesi, verimliliği en üst seviyelere taşıyor. Katma değerli mobil çözümleri benimseyen kurumlar, sadece yerelde değil, uluslararası arenada da söz sahibi oluyor.

Yenilikçi teknolojiler genç çalışanlar tarafından hızla benimseniyor

İş hayatındaki eski tanımların artık günümüz için geçerli olmadığını ve yenilikçi, mobil teknolojilerin her alanı kapsadığını belirten Unify Türkiye Ülke Müdürü Erda Tütüncüoğlu, “İnternet kullanım oranlarının her geçen gün arttığını ve bu doğrultuda akıllı cihaz kullanımının da yaygınlaştığını görüyoruz. 2016 yılında yüzde 5,7 oranında bir büyümeyle dünya nüfusunun yüzde 44,4’ü internete bağlanacak. Türkiye’de ise bu rakamın 45 milyona dayandığını ve 2016 yılında da hızla artış göstereceğini söyleyebiliriz. Türkiye, sahip olduğu genç nüfus ve bu nüfusun teknolojiye olan yatkınlığı açısından çok avantajlı bir konumda bulunuyor. Bilgi toplumu stratejileri çerçevesinde de desteklenen çalışmalar, ülkemizi teknolojik alanda her geçen gün merkezi konuma bir adım daha yaklaştırıyor. Titiz ve uzun bir süreçten sonra Unify Ar-Ge tarafından geliştirilen, tümleşik iletişimin en kapsamlı çözümü olan Circuit sayesinde iş hayatındaki yeni neslin ve kurumların beklentilerini karşılayabileceğiz. İletişimin artık ses, chat, video gibi farklı kanallar kullanılarak gerçekleştirildiği günümüzde, gelecek neslin iletişim ve işbirliği platformu Circuit, kullanıcıların sanal olarak bütün cihazlara tek bir ekrandan ulaşabildiği ilk platform olma özelliğini taşıyor.” dedi.

Hem kamuya hem özel sektöre yarayacak

Her an ve her yerden iletişim imkânına sahip olmak, çalışma özgürlüğünü de beraberinde getiriyor. Unify tarafından iki yılı aşkın bir süre içerisinde geliştirilen Circuit, cihaz ve işletim sistemi bağımsız çalışabiliyor. İletişim yazılım ve hizmetleri üreticisi Unify, Türkiye pazarına sunacağı Circuit çözümü ile gerek kamu gerekse özel sektördeki tüm dağınık yapıda, farklı şehirlerde ya da bölgelerde bulunan kurumların haberleşme ihtiyacını uygulamalar bazında sanal, merkezileştirilmiş, özel veya genel bulut olarak hayata geçirebiliyor. Tamamen bulut üzerinden hizmet veren WebRTC tabanlı Circuit ürünü ile hem kamu hem de özel sektörde yer alan küçük işletmelerden büyük işletmelere kadar her ölçekten kurum, Circuit’un yenilikçi özelliklerinden faydalanabiliyor.

Görüntüden yazışmaya kadar her şey tek ekranda

Ses, görüntü, video ve yazışma dahil tüm iletişimi içinde barındıran Circiut, kullanıcı ihtiyaçlarına göre şekillenmiş 4 farklı paketi ile Mayıs 2016 tarihinde Türkiye pazarındaki yerini alacak. Her ölçekten kurumun tüm iletişim ihtiyaçlarını tek çatı altında toplayan Circuit, tek ekran üzerinden, arama yapmayı, görüntü paylaşmayı, istenilen bilgi için arama yapmayı, sunum gerçekleştirmeyi kolay, hızlı yönetebilmeyi mümkün kılıyor. İnternetin olduğu her noktadan, takım arkadaşları ile toplantı yapabilmeye imkân tanıyan Circuit, cihaz bağımsız çalışarak, zamandan tasarruf edilmesini sağlıyor. Mobilitenin her türlü olanağını kurum ve kullanıcıların ihtiyaçları için yeniden tasarlayan uygulama, bulunulan her yeri ofise dönüştürüyor. Unify, uygulamayı deneyimlemek isteyenler kullanıcılara www.circuit.com sayfası üzerinden ücretsiz deneyim olanağı sunuyor.



KAYNAK : Teknolojioku.com - Gelecek neslin iletişim platformu Circuit Türkiye pazarına sunuluyor

Samsung'tan yeni patent! Parmak izi okuma sensörü mü? O eskimedi mi?

Diğer Haberler

  1. Ulaşımda Yapay Zeka Yarışması’na başvurular devam ediyor
  2. “Çip Tasarım Yarışması” bu yıl üçüncü kez düzenleniyor
  3. NASA’da Türk imzası atmak için çalışıyorlar
  4. Tl İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Tl İşareti Nasıl Yapılır?
  5. Küçüktür İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Küçüktür İşareti Nasıl Yapılır?
  6. Çift Yarık Deneyi Nedir? Çift Yarık Deneyi Ne Zaman Yapıldı, Bize Ne Anlatıyor?
  7. Cgı Nedir, Açılımı Ne Demek? Sinemada Cgı Ne İşe Yarar?
  8. Car Play Nedir, Ne İşe Yarar? Car Play Nasıl Kullanılır?
  9. Antimalware Service Executable Nedir, Neden Olur? Antimalware Service Executable Kapatılmalı Mı?
  10. Amper Nedir, Ne İşe Yarar? Amper Formulü, Birimi Nedir?

© Copyright 2024

Gazete Vatan Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.