Sinop

Sinop

Son dakika sinop haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sinop ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sinop haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinop

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinop gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.445 sinop haberi bulunmuştur. Tüm sinop haberleri aşağıda listelenmiştir.
Batma tehlikesi geçiren gemi Sahil Güvenlik tarafından kurtarıldı
Batma tehlikesi geçiren gemi Sahil Güvenlik tarafından kurtarıldıSinop açıklarında Karadeniz'de batma tehlikesi geçiren bakır yüklü gemi, kentin doğal limanına demirledi. Ölen ya da yaralanan olmazken gemi, dalgıçlar tarafından incelemeye alındı.
17.09.2024Gündem
Çelik Kubbe'nin caydırıcı gücü "SİPER"in yeni füzesi testi başarıyla geçti
Çelik Kubbe'nin caydırıcı gücü "SİPER"in yeni füzesi testi başarıyla geçtiÇelik Kubbe'nin uzun menzil ve yüksek irtifadaki caydırıcı gücü, Türkiye’nin dağıtık mimaride çalışan ve stratejik seviyede kritik rol oynayan, yerli ve milli uzun menzilli bölge hava ve füze savunma sistemi SİPER Ürün-2’nin test atışı başarıyla gerçekleştirildi.
15.09.2024Gündem
Kar yağışları beklenirken Meteoroloji son dakika uyarısında bulundu! Gök gürültülü sağanaklar ve kuvvetli rüzgar geliyor
Kar yağışları beklenirken Meteoroloji son dakika uyarısında bulundu! Gök gürültülü sağanaklar ve kuvvetli rüzgar geliyorSon dakika haberine göre yurdun birçok bölgesinde sağanak yağışlar etkili olacak. Lapa lapa kar yağışları yurdun yüksek kesimlerinde kendini göstermiş, kar yağışları ne zaman başlayacak sorusu sorulmaya başlanmıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara (Çanakkale haric), Kıyı Ege ve Batı Karadeniz'in (Sinop haric) ile Kars ve Hakkari çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Batı Karadeniz kıyıları ve İstanbul çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın, Akdeniz kıyılarında güney ve batılı yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi tahmin ediliyor.
14.09.2024Gündem
Sinop'ta kafa kafaya facia: 3 ölü, 4 yaralı
Sinop'ta kafa kafaya facia: 3 ölü, 4 yaralıSinop'ta iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
14.09.2024Gündem
Samsun'da 700 litre etil alkol ele geçirildi
Samsun'da 700 litre etil alkol ele geçirildiSamsun'da sahte içki yapımında kullanılan 700 litre etil alkol ele geçirildi.
28.08.2024Gündem
Meteoroloji sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalara karşı uyardı: Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor!
Meteoroloji sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalara karşı uyardı: Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Son dakika haberine göre yurdun birçok bölgesinde sağanak yağışlar etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeyi, İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, İç Anadolu’nun kuzeyi ile Hatay kıyıları, Bilecik ve Ardahan çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam ilk saatler İç Ege ile yarın öğle saatlerinde Çankırı, Çorum, Kastamonu, Sinop’un iç kesimleri, Ordu ve Giresun çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
27.08.2024Gündem
Son Meteoroloji hava tahmin raporu yayınladı! İstanbul dahil 25 il için kuvvetli sağanak yağış uyarısı geldi
Son Meteoroloji hava tahmin raporu yayınladı! İstanbul dahil 25 il için kuvvetli sağanak yağış uyarısı geldiSağanak yağışlar yurdun birçok bölgesinde etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve güney kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile İstanbul, Malatya ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Hatay kıyıları ile Osmaniye çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege’de kuzeyli yönlerden, Doğu Anadolu’nun doğusu ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.
24.08.2024Gündem
Meteoroloji son raporu yayınladı! Sağanak yağışlar çok kuvvetli geliyor...
Meteoroloji son raporu yayınladı! Sağanak yağışlar çok kuvvetli geliyor...Son dakika haberi Meteoroloji'den geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzeybatı kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunun parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Tekirdağ'ın iç, Hakkâri ve Van'ın doğu kesimlerinin, yarın (Çarşamba) öğleden sonra Marmara'nın güneyi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Kütahya, Eskişehir, Çankırı ve Sinop çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
20.08.2024Gündem
Sinop'a kadın emniyet müdürü, Çankırı'ya ise kadın komutan!
Sinop'a kadın emniyet müdürü, Çankırı'ya ise kadın komutan!Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin emekli edilirken, yerine yardımcısı Orgeneral Ali Çardakçı getirildi.16 ilin emniyet müdürü ve 18 ilin jandarma komutanı merkeze alındı. Sinop’a kadın emniyet müdürü, Çankırı’ya ise kadın komutan atandı.
17.08.2024Gündem
Bakan Kurum: 2.5 milyon insanımız ciddi risk altında yaşıyor
Bakan Kurum: 2.5 milyon insanımız ciddi risk altında yaşıyorÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "İstanbul'un 39 ilçesinde risk analizlerimizi tamamladık ve gördük ki bu şehirdeki toplam ev sayısının beşte biri, yani yaklaşık 1,5 milyon ev sağlıksız durumda. Olası bir depremde 600 bin konutun ilk dakikalar itibarıyla yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu gördük. Yani yaklaşık 2,5 milyon insanımız çok ciddi risk altında yaşıyor" dedi.
16.08.2024Gündem
Resmi Gazete'de yayınlandı: Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne yeni atamalar:
Resmi Gazete'de yayınlandı: Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne yeni atamalar:Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, 2803 sayılı kanunun 13’üncü maddesi gereğince 1 Eylül tarihinden geçerli olmak üzere yaş haddi nedeniyle emekliliğe sevk edildi. Jandarma Genel Komutanı olarak Orgeneral Ali Çardakcı atandı. Emniyet Genel Müdürlüğüne, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine ise Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız atandı.
16.08.2024Gündem
Bakan Kurum: “Sözümüzü tuttuk Kastamonu Bozkurt'u ayağa kaldırdık”
Bakan Kurum: “Sözümüzü tuttuk Kastamonu Bozkurt'u ayağa kaldırdık”Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 11 Ağustos 2021'de sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesini ayağa kaldırdıklarını, evleri, dükkanları, caddeleri yeniden inşa ettiklerini belirtti. Bakan Kurum, “O gün Bozkurtlu hemşerilerimize bir söz vermiştik. ‘Sizi yalnız bırakmayacağız, bize güvenin' demiştik. Sözümüzü tuttuk. Bozkurt'u 1 yılda ayağa kaldırdık” dedi.
11.08.2024Gündem
Bayraktar AKINCI, TOLUN mühimmat atış testlerini başarıyla geçti
Bayraktar AKINCI, TOLUN mühimmat atış testlerini başarıyla geçtiBayraktar AKINCI, TOLUN Mühimmat Atış Testleri'ni başarıyla gerçekleştirdi. Test anları Baykar'ın resmi hesabından paylaşıldı.
9.08.2024Gündem
Meteoroloji birçok il için kuvvetli yağış uyarısında bulundu!
Meteoroloji birçok il için kuvvetli yağış uyarısında bulundu!Son dakika uyarısı Meteoroloji'den geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimleri ile Akdeniz parçalı yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in Toroslar mevkii, Batı Karadeniz (Sinop hariç), İstanbul'un kuzey kıyıları, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Isparta, Ankara'nın kuzey ve doğusu, Konya'nın batı ilçeleri, Osmaniye, Hatay'ın kıyıları, Artvin, Ardahan, Trabzon ve Rize illerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege’de kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor. Yağışların Düzce, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yerel olmak üzere yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
9.08.2024Gündem
Sinop'ta 400 yıllık gelenek, Tarihi Morza Panayırı başladı
Sinop'ta 400 yıllık gelenek, Tarihi Morza Panayırı başladıSinop'un Türkeli ilçesinde, yaklaşık 400 yıllık bir gelenek olan ve 11 Ağustos Pazar gününe kadar sürecek Tarihi Morza Panayırı başladı.
9.08.2024Gündem
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandı
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli olarak 41 ilde siber suçlara yönelik düzenlenen “Siberağ-2” operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
26.07.2024Gündem
TÜİK açıkladı: İşsizlik oranı en düşük il Sinop oldu
TÜİK açıkladı: İşsizlik oranı en düşük il Sinop olduTürkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılında işsizlik oranı en yüksek ilin Hakkari, en düşük ilin Sinop olduğunu açıkladı.
18.07.2024Gündem
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar: Gabar'da petrol üretimi 45 bin varile yükseldi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar: Gabar'da petrol üretimi 45 bin varile yükseldiEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Türkiye petrolleri, bugün sadece Gabar'da Türkiye'nin en kaliteli petrolünü, 45 bin varil günlük üretime çıkarmış durumda. 2021 yılında yaptığımız bu keşif yine Türkiye'nin Cumhuriyet tarihinin karalardaki en büyük keşfidir. Şu anda 41 kuyudan 45 bin varil üretiyoruz. Hedefimiz 95 kuyuda, 100 bin varil üretime çıkabilmek" dedi.
13.07.2024Ekonomi
Yağmur kuvvetli şekilde geri dönüyor! İstanbul dahil 16 il için saat verildi
Yağmur kuvvetli şekilde geri dönüyor! İstanbul dahil 16 il için saat verildiMeteoroloji'den kırmızı alarm verildi. Kuvvetli yağış için son dakika açıklaması geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), öğle saatlerinden sonra kentin doğu ilçelerinde kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini bildirdi. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 il için sarı kodlu alarm verdi. Uyarı yapılan iller sırasıyla Artvin, Çankırı, Çorum, Erzurum, Giresun, Kars, Kastamonu, Ordu, Sinop, Sivas, Tokat, Yozgat, Bayburt, Bartın, Ardahan, Karabük oldu.
10.07.2024Gündem
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı: Sıcaklıklar artıyor, gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı: Sıcaklıklar artıyor, gök gürültülü sağanak yağışlar geliyorSon hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Ege ve Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi ile Kahramanmaraş çevreleri, İç Anadolu, (Sinop hariç) Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve (Bitlis, Hakkari ve Şırnak hariç) Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi ve Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda bu akşam erken saatlerde ve yarın (Çarşamba) görülecek yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
9.07.2024Gündem
Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı Erdoğan-Putin zirvesinin perde arkasını anlattı
Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı Erdoğan-Putin zirvesinin perde arkasını anlattıDünyanın gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan-Putin görüşmesindeydi. Peki çok merak edilen kritik zirvede neler konuşuldu? Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, Astana'daki görüşmenin perde arkasını anlattı.
3.07.2024Gündem
Astana'da kritik zirve: Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile bir araya geldi
Astana'da kritik zirve: Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile bir araya geldiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Kazakistan'ın başkenti Astana'da, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi. Erdoğan burada yaptığı açıklamada "Nükleer enerji santralleriyle ilgili ciddi adımlar atacağız. Sinop Nükleer Enerji Santrali ile ilgili görüşmelerimiz var. Bu konuda ciddi adımlar atabileceğimize inanıyoruz. İlk hedef Akkuyu'yu devreye almak." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşmesinde, Türkiye'nin sınırlarının hemen ötesinde bir teröristan kurdurmamakta kararlı olduğunu ifade etti.
3.07.2024Gündem
Kuvvet rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji'den 11 için yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarı geldi
Kuvvet rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji'den 11 için yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarı geldiSıcak havalar etkisini sürdürürken sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgarlar birçok ilde hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Isparta, Burdur, Sivas, Sinop, Tokat, Van çevreleri ile Antalya'nın iç kesimleri ve Kastamonu’nun kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Bayburt, Erzurum ve Kars çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
29.06.2024Gündem
Sağanak yağışlar gök gürültüsü ve fırtına ile geliyor! Meteoroloji son raporunu yayınladı 15 şehri uyardı
Sağanak yağışlar gök gürültüsü ve fırtına ile geliyor! Meteoroloji son raporunu yayınladı 15 şehri uyardıSon dakika haberi MGM'den geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı son hava tahmin raporuna göre 15 ilde sağanak yağışlar etkili olacak. Yapılan son tahminlere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Kırklareli ve İstanbul’un Karadeniz kıyıları, Bilecik, Denizli, Afyonkarahisar,Kütahya Eskişehir ve Ankara’nın güney ve batı kesimleri, Sinop, Samsun, Erzurum, Kars, Iğdır ve Ağrı çevreleri ile Van’ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, Marmara ve Ege’nin batısında kuzeyli yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde (50-80 km/saat) esmesi bekleniyor.
28.06.2024Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendi
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendiYüksek Seçim Kurulunun (YSK), nüfus verileri kapsamında illerin milletvekili sayıları dağılım tablosuna göre Bursa, Eskişehir, Tunceli ve Bayburt'un milletvekili sayıları 1'er arttı; İstanbul'un 2, Hatay ile Kütahya'nın ise 1'er azaldı.
27.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sinop ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinop haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.