Selma Irmak

Selma Irmak

Son dakika Selma Irmak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Selma Irmak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Selma Irmak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selma Irmak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selma ırmak gelişmeleri de dahil olmak üzere 250 selma ırmak haberi bulunmuştur. Tüm selma ırmak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Terörist Nurettin Demirtaş’tan alçak çağrı!
Terörist Nurettin Demirtaş’tan alçak çağrı!Gelen son dakika haberine göre, terör örgütü PKK can havliyle sokakları ateşe vermek için çağrılarını sürdürüyor. Son çağrı, HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın terörist kardeşi Şiyar Kod adlı terörist Nurettin Demirtaş'tan geldi.
20.10.2020Gündem
Yakalanan teröristten Nurettin Demirtaş itirafı!
Yakalanan teröristten Nurettin Demirtaş itirafı!Güvenlik güçleri tarafından yakalanan terörist, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kardeşi "Şiyar" kod adlı Nurettin Demirtaş'ın PKK/KCK'nın sözde "Mazlum Doğan" akademisinde örgüt mensuplarına ideolojik eğitim verdiğini belirtti.
19.01.2020Gündem
Osman Baydemir'in ve Selma Irak'ın vekillikleri düşürüldü
Osman Baydemir'in ve Selma Irak'ın vekillikleri düşürüldüHDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir ve HDP Hakkari Milletvekili Selma Irmak'ın milletvekilliği düşürüldü
19.04.2018Siyaset
Selma Irmak'ın cezası onandı
Selma Irmak'ın cezası onandıHDP Hakkari Milletvekili Selma Irmak'a tutuklu olduğu davada, "Terör örgütü propagandası yapmak" suçundan verilen 2,5 yıl hapis cezası İstinaf Mahkemesi tarafından onandı.
28.02.2018Siyaset
HDP Milletvekili Yıldırım hakkında "yakalama" kararı çıkarıldı
HDP Milletvekili Yıldırım hakkında "yakalama" kararı çıkarıldıDiyarbakır'da görülen terör örgütü PKK'nın üst yapılanması KCK ana davasında yargılanan HDP Van Milletvekili Nadir Yıldırım hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkartıldı.
22.01.2018Siyaset
Meclis Başkanlığı seçimi sona erdi
Meclis Başkanlığı seçimi sona erdiİsmail Kahraman 289 oyla yeniden Meclis Başkanı seçildi.
20.11.2017Siyaset
İYİ Parti'nin Meclis Başkanı adayı Halaçoğlu oldu
İYİ Parti'nin Meclis Başkanı adayı Halaçoğlu olduİYİ Parti'nin Meclis Başkanı adayı Kayseri milletvekili Yusuf Halaçoğlu oldu.
14.11.2017Siyaset
Kahraman yeniden aday
Kahraman yeniden adayAK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman, Meclis Başkanı adayı oldu. CHP Zekeriya Temizel’i, MHP Celal Adan’ı, HDP Selma Irmak’ı aday göstermişti
13.11.2017Siyaset
AK Parti’de Burhan Kuzu seferberliği! İkna etmeye çalışılıyor...
AK Parti’de Burhan Kuzu seferberliği! İkna etmeye çalışılıyor...İsmail Kahraman’ın iki yıllık görev süresinin 22 Kasım 2017’de sona ermesi dolayısıyla Meclis Başkanlığı seçimi için başvurular bugün başladı.
12.11.2017Siyaset
HDP'li vekile 10 yıl hapis!
HDP'li vekile 10 yıl hapis!HDP Hakkari Milletveikili Selma Irmak, tutuklu yargılandığı davadan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
29.09.2021Gündem
Meclis'e yeni dokunulmazlık dosyaları gönderildi
Meclis'e yeni dokunulmazlık dosyaları gönderildi31 milletvekiline ait 43 dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığına sunuldu. Böylece Meclise gelen dosya sayısı 246'ya ulaştı.
29.09.2021Gündem
7 yıl süren KCK ana davasının maliyeti 238 bin lira
7 yıl süren KCK ana davasının maliyeti 238 bin liraKCK ana davasında 111 sanığı çeşitli hapis cezasına çarptıran Diyarbakır 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nin gerekçeli kararında, davanın yargılama giderinin 238 bin lira olduğu belirtildi.
29.09.2021Gündem
HDP Muş Milletvekili tutuklandı
HDP Muş Milletvekili tutuklandıHDP Muş Milletvekili Burcu Çelik Özkan tutuklandı.
29.09.2021Gündem
Nadir Yıldırım gözaltına alındı
Nadir Yıldırım gözaltına alındıHakkında zorla getirilme kararı olan HDP Milletvekili Nadir Yıldırım, Diyarbakır Adliyesi'nde İdris Baluken'in davasını izlediği sırada gözaltına alındı. Yıldırım, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı
29.09.2021Gündem
8 HDP'li vekil için zorla getirme kararı
8 HDP'li vekil için zorla getirme kararıDİYARBAKIR'da, KCK Ana davasından dosyaları ayrılarak yargılanan ve 6'sı 10 Kasım'da haklarında daha önce verilen mahkemeye zorla getirilme kararları kaldırılan HDP'li 8 Milletvekili için yeniden mahkemeye zorla getirilme kararı çıkartıldı.
29.09.2021Gündem
HDP'li vekil Nihat Akdoğan tutuklandı
HDP'li vekil Nihat Akdoğan tutuklandıTerör soruşturması kapsamında gözaltına alınan HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, Hakkari Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. Akdoğan ile tutuklu HDP'li milletvekili sayısı 10'a yükseldi.
29.09.2021Gündem
8 HDP'liden cezaevi mesajları
8 HDP'liden cezaevi mesajlarıHDP, haklarında yürütülen soruşturmalar kapsamında tutuklanan ve cezaevlerine konulan Eş Genel Başkanlar Selahattin Demirtaş, avukatı ile gönderdiği mesajda, "Bizi bu karanlıkta teslim alacağını sananlar, unutmasınlar ki tek bir kibrit çöpü, tek bir mum bu karanlığı aydınlatmaya yeterlidir" dedi.
29.09.2021Gündem
HDP'li 11 milletvekili çağrı kağıdını kabul etmiş
HDP'li 11 milletvekili çağrı kağıdını kabul etmişİfade vermeye gitmedikleri gerekçesiyle haklarında gözaltı kararı verilen HDP'li 15 milletvekilinden 11'inin çağrı kağıtlarını teslim aldıkları ortaya çıktı. Cumhuriyet başsavcılıkları, CMK'nın 146'ncı maddesi gereği ifadeye gelmeyen milletvekillerinin zorla getirilmelerine hükmetti
29.09.2021Gündem
İşte HDP'li vekillerin gözaltılarının gerekçeleri
İşte HDP'li vekillerin gözaltılarının gerekçeleriDiyarbakır, Şırnak, Hakkari, Van ve Bingöl Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatları doğrultusunda gözaltına alınan HDP'li milletvekillerinin terör suçlarıyla ilgili çok sayıda fezlekesi bulunuyor
29.09.2021Gündem
HDP'ye terör operasyonu!
HDP'ye terör operasyonu!Diyarbakır, Hakkari, Van, Şırnak ve Bingöl Cumhuriyet Başsavcılıklarınca yürütülen terör soruşturmaları kapsamında HDP'li milletvekillerine yönelik operasyon başlatıldı. Son gelen bilgilere göre; HDP Eş Başkanları Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ, HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, Nursel Aydoğan, Gülser Yıldırım, Selma Irmak, Leyla Birlik, HDP Şırnak Milletvekili Encu ve HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan tutuklandı. Ziya Pir, Sırrı Süreyya Önder ve İmam Taşçıer ise savcılık sorgusunun ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
29.09.2021Gündem
Bir polis memuru  tutuklandı!
Bir polis memuru tutuklandı!Yüksekova ilçesinde zırhlı araçtaki silahın ateş alması sonucu 4 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olaya ilişkin bir polis memuru tutuklandı.
29.09.2021Gündem
O vekillere ses analizi yapılacak
O vekillere ses analizi yapılacakKCK ana davasında haklarında zorla getirilme kararı çıkarılan HDP’li 8 vekil ile ilgili, dosyada delil olarak bulunan tapelerin kendilerine ait olup olmadığının belirlenmesi için ses analizi yapılacağı öğrenildi.
29.09.2021Gündem
KCK ana davasındaki 8 milletvekilinin fezlekesi mahkemede
KCK ana davasındaki 8 milletvekilinin fezlekesi mahkemedeTerör örgütü PKK'nın üst yapılanması KCK ana davası sanıklarından aralarında HDP milletvekilleri Osman Baydemir ve Selma Irmak'ın da bulunduğu 8 milletvekili hakkında hazırlanan fezleke mahkemeye ulaştı.
29.09.2021Gündem
Yüksekova’da yas var
Yüksekova’da yas varHAKKARİ’nin Yüksekova İlçesi’nde sokağa çıkma yasağının kalkması sonrası Hatay’dan dönerken Diyarbakır’da meydana gelen kazada hayatını kaybeden aynı aileden 3’ü çocuk 6 kişi, ilçede gözyaşları arasında toprağa verildi...
6.06.2016Yaşam
Dokunulmazlıklar için bireysel başvuru vizesi
Dokunulmazlıklar için bireysel başvuru vizesiHDP’nin AYM’ye yapmak istediği başvuruya imza verecek vekillere engel olan CHP lideri, “Bizim vekillerimiz arzu ederse kendisi bireysel başvuru yapar” dedi
29.09.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Selma Irmak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selma ırmak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.