Osmaniye

Osmaniye

Son dakika osmaniye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan osmaniye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını osmaniye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Osmaniye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan osmaniye gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.882 osmaniye haberi bulunmuştur. Tüm osmaniye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Osmaniye'de feci kaza! Öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı
Osmaniye'de feci kaza! Öğrenci servisi ile otomobil çarpıştıOsmaniye'nin Düziçi ilçesinde, öğrenci servisi ile otomobilin çarpıştığı kazada 11 öğrenci hafif yaralandı. Kaza, bir aracın kamerasına yansıdı.
18.09.2024Gündem
Dondurucu soğuklar geliyor sıcaklıklar düşüyor! Meteoroloji 27 ili sağanak yağışlara karşı uyardı
Dondurucu soğuklar geliyor sıcaklıklar düşüyor! Meteoroloji 27 ili sağanak yağışlara karşı uyardıLapa lapa kar yağışları yakın. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşeceğini açıklayan Meteoroloji birçok şehri sağanak yağışa karşı uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeydoğusu, Akdeniz’in Toroslar Mevkisi, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Kırklareli kıyıları, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Aksaray, Niğde, Kütahya, Osmaniye, Adana ve Hatay çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
17.09.2024Gündem
24 ilde 'Siberağ' operasyonu: 46 şahıs yakalandı
24 ilde 'Siberağ' operasyonu: 46 şahıs yakalandı24 ilde siber suçlardan arananlara yönelik yapılan “Siberağ-7” operasyonlarında 46 şahıs yakalandı.
16.09.2024Gündem
17 ilde harekete geçildi! FETÖ'ye yönelik "Kıskaç-27" operasyonu: 39 gözaltı
17 ilde harekete geçildi! FETÖ'ye yönelik "Kıskaç-27" operasyonu: 39 gözaltıİçişleri Bakanı Yerlikaya, FETÖ'ye yönelik 17 ilde düzenlenen "Kıskaç-27" operasyonlarında 34 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
14.09.2024Gündem
Bakanlık açıkladı! 24 bin 812 konutun daha hak sahibi belli oldu
Bakanlık açıkladı! 24 bin 812 konutun daha hak sahibi belli olduKahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilde yapımı tamamlanan 24 bin 812 konutun daha kura ile hak sahipleri belli oldu. Bu kura ile bugüne kadar teslim edilen konut sayısı 101 bin 254’e ulaşacak. 3 ay içinde de 99 bin konutun daha hak sahiplerinin belirlenmesiyle yıl sonunda teslim edilen konut sayısının 200 bine yükselmesi hedefleniyor.
12.09.2024Ekonomi
50 ilde uyuşturucuya yönelik “Narkoçelik-38” operasyonları: 316 şüpheli yakalandı
50 ilde uyuşturucuya yönelik “Narkoçelik-38” operasyonları: 316 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 50 ilde uyuşturucuya yönelik düzenlenen “Narkoçelik-38” operasyonlarında 316 şüphelinin yakalandığını ve 580 kilogram uyuşturucu madde ile 121 bin 970 adet uyuşturucu hapın ele geçirildiğini açıkladı.
12.09.2024Gündem
Tunceli'de askeri araç devrildi! 4 asker şehit düştü
Tunceli'de askeri araç devrildi! 4 asker şehit düştüTunceli'de askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 4 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.
8.09.2024Gündem
Deprem uzmanı Baki: “Beklenen artçı deprem daha meydana gelmedi”
Deprem uzmanı Baki: “Beklenen artçı deprem daha meydana gelmedi”Jeofizik Yüksek Mühendisi Melih Baki, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin beklenilen artçı deprem olmadığını belirterek, “Beklediğimiz artçı deprem meydana gelmedi. 7,7 ve 7,6’lık depremlerin artçısı 6 büyüklüğünde bir depremdir. 6 ile 6,6 arasında büyüklüğünde bir deprem meydana gelirse o bölge uzun bir süre rahatlayacaktır” dedi.
7.09.2024Adana
Kahramanmaraş'ta 5.0 büyüklüğündeki deprem anı kameralara böyle yansıdı!
Kahramanmaraş'ta 5.0 büyüklüğündeki deprem anı kameralara böyle yansıdı!Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki deprem anlarının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Kahramanmaraş'taki bir iş yerinde bulunan insanların panik halde dışarıya kaçtığı anlar da yer aldı.
7.09.2024Gündem
Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde deprem!
Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde deprem!AFAD'dan yapılan açıklamada Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Öte yandan Kahramanmaraş'ta 3.8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana gelmişti. Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Şubat depremi Pazarcık'ta başladı. Bu depremin artçı olduğunu düşünüyorum. Hasarlı binalara zarar verebilecek deprem. Hasarlı binalara girilmemeli" diye konuştu.
7.09.2024Gündem
Son hava tahmni raporu Meteoroloji tarafından yayınlandı: Gök gürültülü sağanak yağışlar 26 ilde etkili olacak
Son hava tahmni raporu Meteoroloji tarafından yayınlandı: Gök gürültülü sağanak yağışlar 26 ilde etkili olacakSon dakika haberi; Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve doğusu, Batı ve Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Osmaniye, Çankırı çevreleri, Hatay’ın kıyı, Ankara’nın kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen'den hafta sonu için uyarı geldi.
6.09.2024Gündem
Bakan Yumaklı duyurdu! Bursa siyah inciri AB'den coğrafi işaret tescili aldı
Bakan Yumaklı duyurdu! Bursa siyah inciri AB'den coğrafi işaret tescili aldıTarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bursa siyah incirinin Türkiye adına Avrupa Birliği'nden (AB) tescil alan 26'ncı ürün olduğunu bildirdi.
5.09.2024Gündem
Bakan Yumaklı duyurdu: Bursa siyah inciri coğrafi işaret tescili aldı
Bakan Yumaklı duyurdu: Bursa siyah inciri coğrafi işaret tescili aldıTarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Bursa siyah incirinin Türkiye adına Avrupa Birliği'nden (AB) tescil alan 26'ncı ürün olduğunu bildirdi.
4.09.2024Ekonomi
Bursa siyah inciri AB tescili aldı
Bursa siyah inciri AB tescili aldıTarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bursa siyah incirinin Türkiye adına Avrupa Birliği'nden (AB) tescil alan 26'ncı ürün olduğunu açıkladı.
4.09.2024Gündem
"Vergi yüzsüzleri"nin açıklanmasına ilişkin tebliğ Resmi Gazete'de! İnternet sitesinde açıklanacak
"Vergi yüzsüzleri"nin açıklanmasına ilişkin tebliğ Resmi Gazete'de! İnternet sitesinde açıklanacakKamuoyunda "vergi yüzsüzleri" olarak bilinen, devlete 5 milyon lira ve üzerinde vergi borcu ve cezası bulunan mükelleflerin isimlerinin yer alacağı listeler, vergi dairelerinde ve Gelir İdaresi Başkanlığının internet sitesinde açıklanacak.
3.09.2024Ekonomi
Zehirden şifaya dönüşüyor! Öyle yararları var ki... Adana’da yetişiyor
Zehirden şifaya dönüşüyor! Öyle yararları var ki... Adana’da yetişiyorÖzellikle Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş illerinde Toros Dağları’nın eteklerinden toplanan bir ottan yapılan ve bilinen tırşik çorbası, kış aylarında bölge halkının sofraların süsler. Ünlü Lokman hekimin kitaplarında söz ettiği ileri sürülen tırşik çorbası, büyük zahmetler verilerek hazırlanıyor.
3.09.2024Adana
Adana Altın Koza’nın Yazlık Sinemalar nostaljisi bugün başlıyor
Adana Altın Koza’nın Yazlık Sinemalar nostaljisi bugün başlıyor31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin Yazlık Sinemalar gösterim programı bugün başlıyor. Festival haftasına dek sürecek ve sinemamızın son dönem öne çıkan komedilerinden bir seçkiyi buluşturan program, Adana’nın 7 ilçesinde gerçekleşecek ve 9 Eylül’den itibaren deprem bölgesi şehirlerde devam edecek. Bugün ayrıca, festivalin sinema sanatına olan aşkı ve tutkudan ilhâmla yaratılan 2024 afişi de yayınlandı.
2.09.2024Adana
Adana'da yeni adli yıl açılış töreni gerçekleştirildi
Adana'da yeni adli yıl açılış töreni gerçekleştirildiAdana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de, yeni adli yılın başlaması dolayısıyla törenler yapıldı.
2.09.2024Adana
Osmaniye'de yanan evde yaşlı kadının cesedi bulundu
Osmaniye'de yanan evde yaşlı kadının cesedi bulunduOsmaniye'nin Kadirli ilçesine bağlı Karakütük köyünde bir evde çıkan yangın sonrası , eve giren itfaiye ekipleri evde yalnız yaşayan yaşlı kadın ölü olarak buldu.
1.09.2024Gündem
Sağanak yağışlar tüm yurdu etkileyecek! Meteoroloji ve AFAD'dan peş peşe uyarılar geldi: 2 ilde 'Turuncu', 22 ilde 'Sarı' kod ile yağış uyarısı yapıldı
Sağanak yağışlar tüm yurdu etkileyecek! Meteoroloji ve AFAD'dan peş peşe uyarılar geldi: 2 ilde 'Turuncu', 22 ilde 'Sarı' kod ile yağış uyarısı yapıldıSon dakika haberine göre sağanak yağışlar 31 şehirde etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimleri'nin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Kuzey ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu (Sivas hariç), Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Çorum ve Artvin, Gümüşhane ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Marmara (Çanakkale'nin batısı dışında), İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Afyonkarahisar, Kütahya, Osmaniye, Düzce ve Zonguldak çevreleri ile Adana’nın kuzey, Kahramanmaraş’ın batı, Hatay’ın kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Güneydoğu Anadolu’da yer yer toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor. AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), "Meteoroloji’den alınan son bilgilere ve yapılan değerlendirmelere göre; 2 ilimize Turuncu, 22 ilimize ise Sarı kod ile yağış uyarısı yapılmıştır" açıklamasında bulundu.
31.08.2024Gündem
Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı: 29 il için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı
Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı: 29 il için gök gürültülü sağanak yağış uyarısıSon dakika haberine göre; Sağanak yağışlar yurdun birçok şehri ve bölgesinde etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: kuzey ve doğusu, Akdeniz’in Toroslar kesimi ile Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve güneydoğu kesimleri, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve Kütahya çevreleri ile Van'ın doğu ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İstanbul çevreleri ile bu akşam saatlerinde Ardahan, Kars, Artvin, Erzurum'un kuzeydoğusu, Ağrı'nın doğusu ile Iğdır'ın batısı kesimleri, Osmaniye çevreleri ve Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
30.08.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli'nin himayesinde Adana'da Ferdi Tayfur Müzesi ve Sanat Parkı yapılacak
MHP lideri Bahçeli'nin himayesinde Adana'da Ferdi Tayfur Müzesi ve Sanat Parkı yapılacakMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin himayesinde, Adana'nın Sarıçam ilçesinde Ferdi Tayfur Müzesi ve Sanat Parkı yapılacak.
30.08.2024Adana
Meteoroloji uyardı: Adana'da da etkili olacak!
Meteoroloji uyardı: Adana'da da etkili olacak!Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun bazı kesimlerinde yağışların etkili olacağı konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.
30.08.2024Şehirler
Adana'da boyun fıtığı canından ediyordu
Adana'da boyun fıtığı canından ediyorduOsmaniye'de yaşayan ve boyun fıtığı nedeniyle yürüme kabiliyetini kaybeden 4 çocuk babası inşaat işçisi Adana'da geçirdiği dar kanal ameliyatı sonucu yeniden sağlığına kavuştu.
30.08.2024Adana
Bakan Bak duyurdu: Afetten etkilenen gençlere 70 milyon TL'lik proje desteği
Bakan Bak duyurdu: Afetten etkilenen gençlere 70 milyon TL'lik proje desteğiGençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, geçen yıl 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen afetten zarar gören gençlere yönelik proje hazırlayacak Sivil Toplum Kuruluşları ve Spor Kulüpleri için 70 milyon Liralık proje teklif çağrısına çıkıldığını duyurdu. Bakan Bak, proje desteğiyle depremden etkilenen illerde yaşamını sürdüren gençlerin sosyal, toplumsal, kültürel ve sportif alanlarda katılımını artırmayı amaçladıklarını söyledi.
29.08.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Osmaniye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki osmaniye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.