Ergenekon davasının gerekçeli kararı tamamlandı
Ergenekon davasının gerekçeli kararı tamamlandıDaha önce verilen beraat, görevsizlik ve düşme kararları sonrasında 235 sanık yönünden devam eden ve farklı suçlardan 203 sanık hakkında beraat, haklarındaki hükmün açıklanması geri bırakılan 9 kişi dahil 29 sanığa çeşitli oranlarda hapis cezası, 2 sanık hakkında düşme ve bir sanık hakkında da ayırma kararı verilen Ergenekon davasının gerekçeli kararının yazım işlemi tamamlandı.
3.09.2019Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş güvenli bölge çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş güvenli bölge çıkışı!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birkaç hafta içinde askerlerimiz bölgeyi kontrol etmezse, kendi harekat planımızı devreye sokacağız. Çok fazla zamanımız ve sabrımız yok.3 hafta sonra ABD’de yapacağımız temaslar son fırsattır. 2-3 hafta içinde kendi askerimizle güvenli bölgeyi oluşturmaya başlamazsak gerisini varsın onlar düşünsün" diye konuştu.
31.08.2019Siyaset
'Grubun akıl hocası Hüsamettin Cindoruk'tu'
'Grubun akıl hocası Hüsamettin Cindoruk'tu'FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in tutuklu avukatlarından Orhan Erdemli, grubun akıl hocasının Hüsamettin Cindoruk olduğunu iddia ederek, FETÖ/PDY'nin 2000 yılında İstanbul imamı olarak bilinen, Ahmet Kara'nın, Gülen'in DGM’de yargılandığı dönemlerde kendisini Hüsamettin Cindoruk'a gönderdiğini belirtti. Erdemli, "Oradaki konuşmalardan bu grubun akıl hocasının Hüsamettin Cindoruk olduğunu anladım” dedi.
29.09.2021Gündem
İzmir’i kana bulayacaktı yakalanınca böyle güldü
İzmir’i kana bulayacaktı yakalanınca böyle güldüDiyarbakır’dan İzmir’e gelerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 77. ölüm yıl dönümü anma töreninde bombalı saldırı yapmaya hazırlanan İbrahim E. ve 4 kişi adliyeye sevk edildi. Adliyeye giderken İbrahim E.’nin gülmesi dikkat çekti.
13.11.2015Yaşam
‘Bir şey olursa sorumlusu AKP’
‘Bir şey olursa sorumlusu AKP’“AK Parti ’nin düşünceden, aydınlıktan ne kadar korktuğunu gösterdiğini” savunan DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi, “Tuncay Özkan ile Mustafa Balbay ’ın mahkemeleri Silivri ’de devam etmektedir...
29.09.2021Gündem
TTK lokomotifi, vagona çarpıp raydan çıktı
TTK lokomotifi, vagona çarpıp raydan çıktıZonguldak'ta, Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) ait kömür yüklü vagonları çeken lokomotif, yanından geçtiği sac yüklü vagona çarparak raydan çıktı
29.09.2021Gündem