Ali Şen'den anlamlı doğum günü sürprizi
Ali Şen'den anlamlı doğum günü sürpriziFenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ali Şen, 39'uncu yaşına giren down sendromlu Fenerbahçe taraftarı Selim Maloku'ya doğum günü sürprizi yaptı.
9.08.2018Fenerbahçe
Saraybosnalılar Srebrenitsa kurbanlarını gözyaşlarıyla uğurladı
Saraybosnalılar Srebrenitsa kurbanlarını gözyaşlarıyla uğurladıBosna Hersek'in doğusundaki Srebrenitsa'da yaşanan soykırımın 23. yıl dönümünde toprağa verilecek 35 kurbanın cenazelerini taşıyan konvoy, başkent Saraybosna'dan Potoçari Anıt Mezarlığı'na uğurlandı.
9.07.2018Dünya
Cep telefonunda korkunç Karayılan talimatı!
Cep telefonunda korkunç Karayılan talimatı!Kahramanmaraş’ta 2’si ölü 5 teröristin ele geçirildiği operasyonda güvenlik güçleri PKK’lıları Munzur’dan Nurhak’a kadar İHA’larla takip etti. Teröristler kırsal alana geçmeye kalkınca da operasyon için düğmeye basıldı. Ölü olarak ele geçen Hüseyin Akçiçek'in üzerindeki cep telefonunda bulunan mesaj ise PKK'nın gerçek yüzünü ortaya koydu.
29.09.2021Gündem
PKK'lı teröristlerden vahşilik! Ağaca bağlayıp öldürdüler
PKK'lı teröristlerden vahşilik! Ağaca bağlayıp öldürdülerDiyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'lı teröristlerce ağaca bağlanarak öldürülen bir vatandaşın cesedi bulundu.
29.09.2021Gündem
'Ya Netenyahu gider ya biz'
'Ya Netenyahu gider ya biz'AKP'nin önde gelen isminden ilginç yorum...
29.09.2021Gündem
Türkiye'nin en komik üç adamıyla oynadı!
Türkiye'nin en komik üç adamıyla oynadı!G.O.R.A'da Cem Yılmaz, Vizontele Tuuba'da Yılmaz Erdoğan'la rol aldıktan sonra şimdi de "Karım ve Annem" dizisi için Beyaz'la yan yana İdil Fırat
8.04.2004Arşiv