Borçlara yeni düzenleme! KYK faizleri siliniyor, detaylar belli oldu
Borçlara yeni düzenleme! KYK faizleri siliniyor, detaylar belli olduBorçlara yeni düzenleme geliyor. Tamamı siliniyor. Milyonlarca kişinin beklediği yasa teklifi için Meclis'te görüşmeler başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu, KYK kredi borçlarının faizlerinin silinmesiyle ilgili yasa teklifiyle ilgili TBMM'de sunum yapıldı. AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, düzenlemenin merak edilen ayrıntılarını paylaştı. İşte haberin detayları...
13.10.2022Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sayılarını 3 bine çıkartacağız ve vatandaşım ucuz ürün almaya devam edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sayılarını 3 bine çıkartacağız ve vatandaşım ucuz ürün almaya devam edecekCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Büyük Zafer’in 100. yıl etkinlikleri kapsamında Kütahya'da toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yılbaşından sonra aldığımız tedbirlerin, uyguladığımız politikaların vatandaşlarımızın günlük hayatlarındaki olumlu yansımalarını daha iyi göreceğiz. İçinde bulunduğumuz asrı, Türkiye yüzyılı haline getirmekte kararlıyız" diye konuştu.
29.08.2022Siyaset
TEKNOFEST Uluslararası Serbest Görev İHA Yarışması Kütahya'da başladı
 TEKNOFEST Uluslararası Serbest Görev İHA Yarışması Kütahya'da başladıTEKNOFEST çerçevesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Serbest Görev İnsansız Hava Araçları (İHA) Yarışması, Kütahya Zafer Havalimanı'nda Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı ve TEKNOFEST İcra Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Kacır'ın da katıldığı törenle başladı.
Bakan Bozdağ: İsveç ve Finlandiya’ya terörist iade taleplerini yeniden gönderiyoruz
Bakan Bozdağ: İsveç ve Finlandiya’ya terörist iade taleplerini yeniden gönderiyoruzAdalet Bakanı Bekir Bozdağ, bakanlık olarak İsveç'ten iade talebinde bulundukları 10 FETÖ, 10 PKK'lı teröristin talepleriyle ilgili yeniden bir değerlendirme yapıldığını belirterek, "Aynı şekilde Finlandiya'da da 6 PKK'lı ve 6 FETÖ'cü teröristle ilgili taleplerimizi geri gönderme kararı aldık. Bakanlığımız şu anda hazırlığını yapıyor, isteklerini iletecek. Samimiyetlerini ölçeceğiz" dedi.
1.07.2022Siyaset
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte liste dışı kalan isimler...
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte liste dışı kalan isimler...AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde 50 kişilik MKYK üye sayısı 75'e yükseltildi. AK Parti’nin mevcut MKYK listesindeki 22 isim liste dışı kaldı.
24.03.2021Siyaset
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu!
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu!AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu ile Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulunun yeni üyeleri belirlendi.
24.03.2021Siyaset
MKYK nedir? MYK açılımı ve üyesi nedir, nasıl olunur? AK Parti MKYK üyeleri listesi belli oldu mu, MKYK listesi kaç kişiden oluşur?
MKYK nedir? MYK açılımı ve üyesi nedir, nasıl olunur? AK Parti MKYK üyeleri listesi belli oldu mu, MKYK listesi kaç kişiden oluşur?MKYK nedir? MKYK'nın açılımı nedir? AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi bugün yapılıyor. AK Parti 7. Olağan kongresi yapılırken MKYK anlamı, listesi, üyeleri ve açılımı gündemde en çok araştırılan konular arasına girdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, kongrede yapılacak tüzük değişikliğiyle genel başkanvekili sayısının 2'ye çıkarılacağı açıklandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “2023 manifestosu olacak” dediği Ak Parti 7. Olağan Kongresi, 24 Mart Çarşamba günü, Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşiyor. AK Parti MKYK üyeleri kimler? MKYK ne demek? MKYK açılımı nedir? AK Parti MKYK üyeleri kimler, kaç kişiden oluşuyor?
24.03.2021Gündem
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı!
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı!İdlib'deki hain saldırıda 33 askerimiz şehit oldu. Şehit askerlerimiz memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı. Törenlere binlerce kişi katıldı. Şehit Uzman Onbaşı Emre Baysal için Pendik'te bulunan 15 Temmuz Şehitler Camii'nde tören düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Törende konuşan Erdoğan "Şehitler Tepesi boş kalmayacak" dedi.
29.02.2020Yaşam
Son dakika: Bedelli askerlik ile ilgili flaş gelişme! Az önce yayımlandı
Son dakika: Bedelli askerlik ile ilgili flaş gelişme! Az önce yayımlandıBedelli askerlik ile ilgili son dakika haberi az önce geldi. Bedelli askerlik uygulamasının birinci celp döneminde temel askerlik eğitimi verileceklerin birlikleri e-devlet sistemi üzerinden yayımlandı.
28.08.2018Gündem
Bedelli askerliğe başvuran binlerce kişi için kritik gün
Bedelli askerliğe başvuran binlerce kişi için kritik günMilli Savunma Bakanlığı bedelli askerlikle ilgili ilk 3 döneme ait celp planlamasını tamamladı. Askerlerin birlik bilgileri, yoklama durumları ve sevk evrakları bugün e-Devlet'ten ilan edilecek.
28.08.2018Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teslim olmadık olmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teslim olmadık olmayacağızCumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti kongresinde “Zahirde bize stratejik ortak gibi gözüküp de attığı her adımla bizi stratejik hedef haline getirmeye çalışanlara teslim olmadık, olmayacağız” dedi
18.08.2018Siyaset
Son dakika: AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu!
Son dakika: AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu!Ak Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu. 50 kişilik listede 29 yeni isim var. Listede 42 milletvekili 15 kadın üye yer alıyor.Listedeki en genç isim 21 yaşındaki Hatice Merve Tatar oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 1380 oyla yeniden Genel Başkan seçildi.AK Parti'de yeni seçilen MKYK'nin ilk toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde bugün yapılacak.Öte yandan, AK Parti'nin 6. Olağan Büyük Kongresi'ndeki tüzük değişikliği ile 24 Haziran seçimlerinde yapılan siyasi parti seçim ittifakı tüzüğe girdi.
18.08.2018Siyaset
Kütahya’nın ilk kadın milletvekili
Kütahya’nın ilk kadın milletvekiliAK Parti 3’üncü sıra adayı makine mühendisi Ceyda Çetin Erenler Kütahya’nın ilk kadın milletvekili seçildi.
25.06.2018Gündem
İşte AK Parti milletvekili aday listesi
İşte AK Parti milletvekili aday listesiAk Parti'de 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olacakların isimleri belirlendi. AK Parti'nin 24 Haziran seçimi için YSK'ya sunduğu 600 kişilik milletvekili aday listesinde 167 isim tekrar yer buldu. Adayların 126'sı kadınlardan oluşurken en genç aday 18 yaşındaki Kocaeli 11. sıra adayı Elif Nur Bayram, en yaşlı aday ise 70 yaşındaki Mardin 4. sıra adayı Ahmet Munip Yıldızoğlu oldu. Öte yandan 65. Hükümet'te görev alan Başbakan Yardımcısı Şimşek, AB Bakanı Çelik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Ekonomi Bakanı Zeybekci, Maliye Bakanı Ağbal listede yer almadı.
21.05.2018Siyaset
Adil Biçer, AK Parti Simav İlçe Başkanı oldu
Adil Biçer, AK Parti Simav İlçe Başkanı olduAK Parti Simav İlçe Başkanlığı'nın 6.Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.
14.10.2017Siyaset
Eski vekil Şadan Tuzcu'nun acı günü
Eski vekil Şadan Tuzcu'nun acı günüBodrum'da ölen, eski Milletvekili Şadan Tuzcu'nun eşi 76 yaşındaki Atanur Tuzcu, toprağa verildi.
29.09.2021Gündem
6 saat sonra yakaladı
6 saat sonra yakaladıAydın’ın Köşk İlçesi’nde akşam saatlerinde kendisine veresiye yakıt verilmeyince pompalı tüfekle bastığı akaryakıt istasyonunda bir kişiyi öldüren katil zanlısı Hüsamettin S...
6.06.2016Yaşam
Şehidi 10 bin kişi uğurladı!
Şehidi 10 bin kişi uğurladı!Sur'da yaşanan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş İbrahim Tetik'in cenazesine 10 bin kişi katıldı
29.09.2021Gündem
Leyla Abla’yı uğurladık
Leyla Abla’yı uğurladıkTürk basınının duayeni ‘röportajın kraliçesi’ Leyla Umar, Teşvikiye Camii’ndeki cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Umar’ı son yolculuğuna çalışma arkadaşları, meslektaşları gazeteciler, iş, sanat ve siyaset dünyasından birçok isim uğurladı.
18.11.2015Yaşam
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste!
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste!AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin il il milletvekili listeleri belli oldu. AK Parti, CHP, HDP, MHP milletvekili adaylarının hangileri milletvekili olmayı başardı?
29.09.2021Gündem
AK Parti vekil adayları belli oldu!
AK Parti vekil adayları belli oldu!AK Parti üst kurul çalışması bitti. Milletvekili adayları belli oldu.
29.09.2021 Gündem
Şoförü uyandırdılar ama artık çok geçti
Şoförü uyandırdılar ama artık çok geçtiAfyon Berber ve Kuaförler Odası’nın Antalya’ya günü birlik gezisi faciayla bitti. Otobüs şoförü uyuyunca araç şarampole devrildi. Kazada 13 kişi öldü, 6’sı ağır 33 kişi de yaralandı.
29.09.2021Gündem
İhsanoğlu'na sürpriz destek
İhsanoğlu'na sürpriz destekCumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, aralarında Doğru Yol Partisi'nden (DYP) ve Anavatan Parti'nden (ANAP) eski bakanların da bulunduğu bazı siyasetçilerin kendisine destek olduğunu belirtti.
29.09.2021Gündem
29 Ekim resepsiyonunda ilkler yaşanacak!
29 Ekim resepsiyonunda ilkler yaşanacak!“İlk”lerin resepsiyonunda gözler eşlerde olacak
21.10.2012Siyaset